Après-skiën in Oostenrijk - een droom voor alle feestbeesten

Voor veel wintersporters hoort après-skiën gewoon bij een perfecte skivakantie. Na een uitdagende dag op de piste gaat het 's avonds lekker verder met zingen, dansen en feesten in een van de talrijke leuke après-ski tenten. Vooral Oostenrijk is een echt après-ski paradijs en de plaatselijke dj's zorgen met de beste toppertjes en laatste hits altijd voor een uitgelaten sfeer. Tijdens Lumumba, Käsespätzle en Kaiserschmarrn wordt het pas echt leuk. Daarna kan je de avond voortzetten in één van de vele hutten, bars en discotheken. Bij heerlijke schlager- en partymuziek warmt de dj de feestgangers dan nog eens goed op. Heb je daar zin in? Bekijk dan ons aanbod reizen naar après-ski plaatsen!

Après-skiën in Oostenrijk - een droom voor alle feestbeesten
Après-skiën in Oostenrijk - een droom voor alle feestbeesten

Waarheen voor de après-ski in Oostenrijk?

Oostenrijk is één van de lievelingslanden van wintersporters. Dat is geen wonder! Hier vind je alles wat het hart van een skiër begeert: ontelbare skigebieden, pistes voor alle moeilijkheidsniveaus en de meest legendarische après-skifeestjes van de Alpen. Ischgl, Sölden, Saalbach, Kitzbühel, St. Anton of Mayrhofen zijn slechts enkele van de skioorden, waarin je na de pistedag nog uitgelaten kunt après-skiën. Juist hier hebben wij vele diverse accommodaties: all inclusive, met halfpension of op basis van zelfvoorziening - u zult hier zeker het juiste hotel voor uw volgende skivakantie met après-ski vinden.

Waarom après-ski in Oostenrijk?

Oostenrijk en hier vooral Tirol bieden vele mogelijkheden voor de après-ski. Of u de voorkeur geeft aan een uitgelaten feestje in een kleine bar of toch liever een exclusief feest met beroemde aces en prominente gasten - in Oostenrijk vindt u après-skifeestjes van elke omvang. Bovendien kan je tijdens dergelijke après-ski party's nieuwe mensen leren kennen en ook na het skiën nog heel veel plezier aan de skivakantie beleven.

Waarop letten bij een skivakantie met après-ski?

Als u uw skireis in een skioord met een après-ski aanbod wilt doorbrengen, moet u dit al bij het zoeken naar de geschikte accommodatie aangeven. Gebruik hiervoor gewoon ons filter 'Après-ski', waarna u enkel accommodaties ziet waarbij u er zeker van kunt uitgaan, dat het après-skiën hier niet tekort komt. Naast dit aspect is het belangrijk hier nog een korte veiligheidsaanwijzing te geven: wij raden er dringend van af, om tijdens het skiën alcohol te nuttigen. Daarmee brengt u zichzelf en andere wintersporters in gevaar. Neem het begrip 'après-ski' letterlijk en begin daar pas na het skiën mee. Op een compleet geslaagde skivakantie!