Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Reit im Winkl

7 Aantal beoordelingen:

85 % Aanbeveling:

Plaats 7,7
Skigebied 7,7
Informatie over het skigebied
Schneewinkel
Het hoogste punt: 1.860 m
Het laagste punt: 640 m
Liften in totaal: 47
Sleepliften: 26
Stoeltjesliften: 16
Gondelbaan: 5
Pistes in totaal: 110 km
Pistes:
47 km
Pistes:
53 km
Pistes:
10 km

Skiregio Schneewinkel

De skiregio Schneewinkel bevat in totaal 110 km piste en 47 liften op het drielandenpunt Beieren-Salzburg-Tirol. Naast de Winkelmoosalm-Steinplatte, het huisskigebied van Reit am Winkl aan de Duitse kant en Waidring aan de Oostenrijkse kant, kunt u ook in de Tiroolse skigebieden Buchensteinwand - Pillersee Tal, St. Johann in Tirol alsmede Kirchdrof- en Erpfendorf/Lärchenhof gebruiken.

Op de Steinplatte en de Winklmoosalm vindt u 42 overwegend lichte en middelzware pistes. De middelzware pistes aan de Beierse kant zijn bijzonder geschikt voor beginners. Aan de noordzijde vindt u vooral zwaardere pistes die we eerder voor gevorderden aanbevelen. Tevens is aan deze kant van het skigebied een snowpark te vinden.

Het skigebied "Buchensteinwand-Pillersee" met haar 22 km piste en 8 liften is door haar overzichtelijkheid vooral geliefd bij families met kinderen. De kleinsten kunnen zich goed vermaken in het grote "Bobo's Kinderpark".

St. Johann i. Tirol, tussen het beroemde Kitzbüheler en de Wilder Kaiser, beschikt over 43 km piste. Naast families en beginners vinden hier gevorderde skiërs ook voldoende mogelijkheden. De zwarte 3,5 km lange Sauregg-FIS-afdaling, het snowpark "Woodside" en het freeriders gebied aan de Stanglalm en Kröpflalm maken het skigebied helemaal af.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Reit im Winkl

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Reit im Winkl

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs