Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Riefensberg

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Hochlitten- Riefensberg
Het hoogste punt: 1.200 m
Het laagste punt: 1.000 m
Hoogte skioord: 781 m
Liften in totaal: 4
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 4 km
Pistes:
0 km
Pistes:
4 km
Pistes:
0 km

Wintersportvakantie Riefensberg - Wintervakantie in ongerepte natuur

Riefensberg

Het kleine dorp Riefensberg ligt ongeveer 30 km ten westen van Bregenz op slechts ca. twee km van de Duitse grens. Het beschouwelijke plaatsje ligt in het de regio Bregenz in de Oostenrijkse bondsstaat Vorarlberg. Op een hoogte van 781 m leven hier 1.086 inwoners.

In de regio vinden vakantiegangers naast mooie skigebieden ook prachtige uitzichten en droomachtige bossen, die uitnodigen tot lange wandelingen. De plaats is lid van het gezamenlijke Duits-Oostenrijkse project "Naturpark Nagelfluhkette", waarin je op 420 km² verschillende leefruimtes vindt. Natuurliefhebbers kunnen uitkijken naar spannende en veelzijdige wandelingen. Cultuurliefhebbers mogen niet vertrekken voordat ze de Pfarrkirche Riefensberg hebben gezien, die op een kleine verhoging in het centrum werd gebouwd.

Naast de afwisselende natuur en het culturele aanbod vinden wintersporters in de directe omgeving van Riefensberg wat ze zoeken. Het skigebied Hochhäderich ligt op slechts 10 km van het centrum en is met 10,5 afwisselende pistekilometers zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Ook het iets kleinere skigebied Hochlitten Riefensberg ligt op slechts 650 m van het centrum en maakt droomachtige afdalingen met uitzicht op het idyllische plaatsje Riefensberg mogelijk.

Bregenzerwald

Tussen de Bodensee en de Arlberg, in het uiterste westen van Oostenrijk, is het Bregenzerwald gelegen. Het noordelijke landdeel is heuvelachtig, naar het zuiden toe wordt het dal nauwer en worden de bergen steiler. Het Bregenzerwald wordt sterk beïnvloed door haar Schwäbische (zuiden van Duitsland) en Zwitserse buren en oude tradities zijn tot de dag van vandaag bewaard gebleven. Een goed voorbeeld daarvan is de 'Käsestraße', een samenwerking van boeren, herbergiers, ambachtslui en handelsbedrijven, die zich toeleggen op de traditionele kaasproductie. Verzuimt u ook niet, de 'Bregenzerwälder Bergkäse' te proberen. Het gebied is ook bekend om haar sneeuwzekerheid. Geniet u van meer dan 506 km en het mooie panorama van het Bregrenzerwald!

Vervoer Riefensberg

  • Trein: Oberstaufen (ca. 15 km), Röthenbach (30 km)
  • Vliegtuig: St.Gallen (ca. 50 km), Friedrichshafen (ca. 70 km), Memmingen (ca. 85 km)

Accommodaties in Riefensberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Riefensberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs