Meer reisinformatie

Voordelig, comfortabel en ontspannen naar de skivakantie

Meer reisinformatie

Als u op een betaalbare manier naar de wintersport wilt reizen, kiest u voor de pendelbus. De bussen van onze partner Interbus brengen u comfortabel en ontspannen naar uw skivakantie in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Tsjechië en rijden in uw wintersportbestemming tot aan centrale in- en uitstappunten. De bussen zijn uitgerust met comfortabele Royal Class stoelen en aan boord zijn er diverse faciliteiten om u het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Opstapschema

De heenreis staat gepland op vrijdagmiddag. Je kunt vanuit 11 steden in Nederland en België vertrekken en er wordt door Interbus zelfs een haal-/brengservice aangeboden waarmee je in of in de omgeving van je woonplaats kunt opstappen. Afhankelijk van je wintersportbestemming kom je op zaterdagochtend aan. Het vertrek vanaf de bestemming is op zaterdagavond meestal tussen 18.30 en 23.00 uur, waarbij je op zondagochtend weer in Nederland of België zult zijn. Meer informatie met betrekking tot de vertrekpunten en de voorlopige vertrektijden vind je onder volgende link: www.interbus.nu

Bagage

Aangezien de kofferruimte van de bus beperkt is, kunt u per persoon één koffer (max. 20 kg met de volgende maximale afmetingen: lengte + breedte + hoogte = max. 158 cm), één paar ski’s of snowboard en één paar schoenen en stokken meenemen.

Boeking

Uitgebreide informatie over vertrekpunten, bestemmingen, vertrektijden en prijzen evenals mogelijkheden om te boeken vindt u op de website www.interbus.nu.