Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Encamp

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Informatie over het skigebied
Grandvalira
Het hoogste punt: 2.640 m
Het laagste punt: 1.710 m
Hoogte skioord: 1.300 m
Liften in totaal: 71
Sleepliften: 37
Stoeltjesliften: 28
Gondelbaan: 6
Pistes in totaal: 210 km
Pistes:
100 km
Pistes:
77 km
Pistes:
33 km

Wintersport Encamp - Sneeuwpret en zonneschijn!

Encamp

Overdag actief zijn en 's avonds ontspannen - Encamp is de perfecte locatie om nieuwe energie op te doen. De plaats ligt in het centrum van Andorra op een hoogte van ongeveer 1.300 m. Encamp biedt met de 6 km lange funitel een ideale toegang tot het zeer diverse skigebied Grandvalira met ongeveer 210 pistekilometers en ca. 30 loipekilometers.

Encamp is een moderne stad, die uit veel kleine dorpen is ontstaan. Het is de plaats gelukt om moderniteit met traditie te verbinden. Gebouwen in de Romaanse stijl liggen bijvoorbeeld naast gebouwen uit de 21e eeuw.

Door de perfecte ligging aan de voet van de piste, omringd door de bergen, is Encamp niet alleen een belangrijk zomersportcentrum, maar staat het ook bekend als zeer populaire wintersportbestemming.

Grandvalira

Direct aan de grens van Frankrijk ligt de regio Grandvalira. Deze regio strekt zich uit over de twee Andorriaanse districten Encamp en Canillo en het grootste skigebied dat de Pyreneeën herbergt. Door zijn gunstige geografische ligging zijn een goede sneeuwkwaliteit en zonnige skidagen gegarandeerd. De plaatsen en steden in de regio zijn uiterst verschillend en hebben voor ieder wat te bieden - het maakt niet uit of u een familie- of feestvakantie plant. En brengt u vooral niet teveel bagage mee! Met dank aan de gunstige belastingtarieven is dit land ook een waar belastingparadijs! Een vakantie in het dwergstaatje Andorra is altijd bijzonder - bezoekt u Grandvalira en ervaart u het zelf!

Vervoer Encamp

  • Trein: L'Hospitalet Près l'Andorre (ca. 25 km), La Tour de Carol (ca. 40 km)
  • Vliegtuig: Toulouse (ca. 180 km), Barcelona (ca. 205 km)

Accommodaties in Encamp

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Encamp

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs