Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Bad Aibling

8 Aantal beoordelingen:

75 % Aanbeveling:

Plaats 6,8
Skigebied 6,8
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Wendelstein
Het hoogste punt: 1.723 m
Het laagste punt: 791 m
Hoogte skioord: 791 m
Liften in totaal: 2
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 10 km
Pistes:
0 km
Pistes:
6 km
Pistes:
4 km

Wintersport Bad Aibling - wintersport en ontspanning puur!

Bad Aibling

Bad Aibling, het oudste veenkuuroord van Beieren ligt in het Mangfalltal op 492 m hoogte met uitzicht op het Kaisergebergte met de Wendelstein (1.838 m). Met rond 18.000 inwoners biedt het moderne Bad Aibling een leuke mix van Beierse charme en een gevarieerd landschap. In het centrum met de kerk Mariä Himmelfahrt vindt u talrijke cafés en restaurants evenals diverse winkels.

Bad Aibling is niet alleen een kuuroord, maar is ook ideaal voor wintersport: in de nabije omgeving zijn er skigebieden, langlaufloipes en rodelbanen om ultiem van de winter te kunnen genieten.

Opper-Beieren

Het is een van Duitslands geliefdste vakantieregio's - en dat is niet voor niets het geval. Opper-Beieren is het land van prachtige kastelen, de met sneeuw bedekte bergtoppen en de levendige steden. De wereldwijd bekendste bezienswaardigheden zijn niet op een hand te tellen: van de sprookjeskastelen van Koning Lodewijk II van Beieren, tot aan de attracties van de deelstaathoofdstad München en de talrijke natuurwonderen.

Opper-Beieren is dankzij de ligging aan de grens met Oostenrijk vooral ook een droombestemming voor de actieve vakantieganger. In het Tölzer Land kunt u in de voetsporen van beroemde skiërs als Hilde Gerg en Martina Ertl treden, die hier in deze omgeving hun eerste meters op de latten hebben gemaakt. Ook het vooralpenlandschap van de Alpen rondom de Chiemsee biedt de beste wintersportvereisten in de buurt van het op drie na grootste binnenmeer van Duitsland.

Vervoer Bad Aibling

  • Trein: Bad Aibling (in de plaats), Rosenheim (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 85 km), München (ca. 100 km), Innsbruck (ca. 120 km)

Accommodaties in Bad Aibling

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Bad Aibling

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs