Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Bad Reichenhall

12 Aantal beoordelingen:

81 % Aanbeveling:

Plaats 7,5
Skigebied 6,7
Pistekaart
Region Berchtesgaden
Pistekaart Region Berchtesgaden
Informatie over het skigebied
Region Berchtesgaden
Het hoogste punt: 1.800 m
Het laagste punt: 630 m
Hoogte skioord: 473 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 23
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 44 km
Pistes:
25,5 km
Pistes:
14 km
Pistes:
4,5 km
Skiroutes: 6 km

Wintersport Bad Reichenhall - Pure ontspanning in dit bekende kuuroord!

Bad Reichenhall

Te midden van de Beierse Alpen aan de voet van de Predigtstuhl bevindt Bad Reichenall zich op een hoogte van 473 m. Niet ver bij Salzburg vandaan biedt de moderne stad die bekend staat om de zoutmijn en spa’s een ideaal decor om te ontspannen. De historische stadskern nodigt met de Florianiplatz en de voetgangerszone die aan het stadhuis begint uit tot gezellig slenteren. De filharmonie en de Rupertustherme dragen tot deze sfeer bij. Daarbij komt de typisch Beierse keuken die lonkt met typische specialiteiten zoals Schweinebraten en Krustenhaxen. Het sprookjesachtige winterlandschap met sneeuwbedekte bergen en glanzende bergmeren nodigen u uit om gezellig te wandelen. Bad Reichenhall werd immers niet zomaar in 2001 als Alpenstad bekroond.

Vooral beginners profiteren overigens van onze aanbiedingen in Bad Reichenhall: zij hebben hier de mogelijkheid om ons "Learn-to-ski-pakket" te boeken. Dit pakket omvat 3 dagen (12 uur) skicursus en 6 dagen huurmateriaal met het BASIC Ski, compleet, voor maar € 100,- extra. Het is het perfecte begin van een wintersportvakantie - en u heeft ook nog eens keuze uit 6 verschillende skigebieden.

Berchtesgadener Land

Voor het indrukwekkende panorama van het Watzmann-massief (2.713 m) en in het nationale park Berchtesgaden ligt het romantische Berchtesgadener land. Omgeven door een 2.000-2.700 m hoge bergketen biedt de Opper-Beierse regio rust en idylle. De in totaal 6 skigebieden voldoen zeker aan de wensen van de wintersporters: de Jenner is voor gevorderden geschikt, de Hochschwarzeck lokt in het bijzonder gezinnen met kinderen en de Götschen is ideaal voor snowboarders. Het Berchtesgadener land is dankzij zijn wereldcupafdalingen en als plaats van de wereldkampioenschappen rodelen, bobsleeën en snowboarden ook internationaal bekend.

Vervoer Bad Reichenhall

  • Trein: Bad Reichenhall (in de plaats), ca. 25 km vanaf Salzburg
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 10 km), Innsbruck (ca. 150 km), München (ca. 175 km)

Accommodaties in Bad Reichenhall

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Bad Reichenhall

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs