Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bernau in het Zwarte Woud

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Spitzenberg/Köpfle, Hofeck
Het hoogste punt: 1.145 m
Het laagste punt: 892 m
Hoogte skioord: 893 m
Liften in totaal: 6
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 12 km
Pistes:
4,5 km
Pistes:
5 km
Pistes:
2,5 km

Skigebied Spitzenberg/Köpfle, Hofeck

Skigebied Spitzenberg/Köpfle, Hofeck

In Bernau kunt u kiezen tussen twee skigebieden met in totaal 12 km piste en 6 liften: de Spitzenberg/Köpfle in Bernau-Innerlehen evenals het skigebied Hofeck in Hof. Bij de Spitzenberg/Köpfle zijn er vier sleepliften die de rode pistes bij de Köpfle met de blauwe pistes bij de Spitzenberg verbinden. Hier kunnen de kleintjes in het kinderengebied met tovertapijt oefenen. Tot in de avond kan hier dankzij strijklicht van 2 km piste gebruik gemaakt worden. Het skigebied Hofeck ligt verder in het noorden en dicht bij het loipen centrum Bernau. Hier staan er twee sleepliften op de blauwe, rode en zwarte afdalingen ter beschikking. Alle twee skigebieden kunnen kunstmatig worden besneeuwd en zijn geschikt voor families met kinderen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Bernau in het Zwarte Woud

Naast pistepret zijn er nog vele andere mogelijkheden in Bernau om de prachtige omgeving en cultuur van de Zwarte Woud te ontdekken. In totaal staan er 40 km wandelwegen door het hoge dal ter beschikking. Hiervan zijn negen tussen 2 km en 6 km lang en ideaal voor families met kinderen. Voor sportieve gasten zijn er twee sneeuwschoenwegen van 3 km en 7,5 km lengte aanwezig. Als deze gewalst zijn kunnen ook voetgangers hier gaan wandelen. Een sneeuwschoentochtje brengt deelnemers op de Herzogenhorn waar men in aansluiting gezellig in de Krunkelbachhut op 1.300 m kan zitten. Naar deze hut komt men ook heel gemakkelijk met een pistebully-taxi. Wie van boven niet naar beneden wil lopen kan de 3,5 km lange rodelbaan - een van de langste rodelbanen van het Zwarte Woud naar beneden rodelen. In het loipen centrum Bernau-Oberlehen staat zelfs een snowtubing baan met drie banen van elk 250 m lengte voor grote en kleine bezoekers ter beschikking.

Na een actieve dag kan men in een van de vele restaurants, gasthoven en cafés met regionale gerechten de dag gezellig afsluiten. Vele gastheren bieden producten uit het natuurpark Zwarte Woud aan om de inheemse landbouw te ondersteunen.

Snowpark: Snowpark Bernau in het Zwarte Woud

Bij de skihellingen in Bernau is er helaas geen snowpark. Maar slechts enkele kilometer verwijderd ligt de Feldberg met een geweldig aanbod voor freestyler: het MINI snowpark bij de Feldberg telt tot de top snowparks in Duitsland. Hier kunnen freestyler een gevarieerd set-up verwachten. Verschillende boxen en rails en kicker van verschillende types staan hier ter beschikking.

Het skigebied Spitzenberg/Köpfle, Hofeck is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Duitsland

Beoordelingsrapport van experts Spitzenberg/Köpfle, Hofeck

Het testrapport Spitzenberg/Köpfle, Hofeck is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(2 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in Bernau in het Zwarte Woud

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Bernau in het Zwarte Woud

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs