Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Bischofsmais

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Geißkopf
Het hoogste punt: 1.121 m
Het laagste punt: 840 m
Hoogte skioord: 700 m
Liften in totaal: 8
Sleepliften: 7
Stoeltjesliften: 1
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 8 km
Pistes:
2 km
Pistes:
5 km
Pistes:
1 km

Skigebied Geißkopf

Skigebied Geißkopf

Op ongeveer 5 km van Bischofsmais biedt het skigebied "Geißkopf" je het beste skiplezier met 8 uitstekende kilometers aan pistes. Vooral beginnende skiërs komen hier aan hun trekken. Maar ook profs beleven veel plezier op de brede paden. Jongere gasten kunnen daarbij hun eerste ski-ervaring opdoen in het kindergebied "Geissleinpark". Daarom is het skigebied ook erg populair bij gezinnen.

Voor snowboarders en freestylers is er een funpark met verschillende jumps, kickers en nog veel meer. Een bijzonder hoogtepunt zijn de afdalingen onder floodlight, die zelfs 's avonds voor plezier op de piste zorgen. 85% van de pistes kunnen met sneeuw worden bedekt door de sneeuwkanonnen en zorgen voor goede piste condities.

Er zijn ook andere geweldige skigebieden beschikbaar in de hele regio, zoals het "Großer Arber" skigebied, dat op ongeveer 30 km afstand ligt. Het biedt ongeveer 10 km aan pistes van alle moeilijkheidsgraden en er is zelfs een WK-parcours! Dankzij grote investeringen in de lift- en besneeuwingsinstallaties is het skigebied de laatste jaren sterk gemoderniseerd en kan het rekenen op een hoge mate van sneeuwzekerheid, vaak tot in het voorjaar.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Bischofsmais

's Avonds kun je de dag afsluiten in een van de vele restaurants of bars, waar de gastheren klaar staan om hun gasten te verwennen met lokale specialiteiten. Regionale of internationale delicatessen - iedereen komt hier aan zijn trekken. Een vers getapt biertje is een must.

Je kunt de avond ook afsluiten met verschillende buitenactiviteiten, zoals nordic walking op een van de winterwandelpaden of uitgebreid rodelen op de 2 km lange rodelbaan. Als je van feesten houdt, kun je tot in de vroege uurtjes dansen in discotheek Papilio, dat op slechts 10 km afstand ligt. Nog meer vertier wordt geboden in de grotere steden in de omgeving, zoals Straubing of Passau. Een goede selectie van dansclubs en bars wacht op je, die amusante uren met kleurrijke muziek beloven.

Snowpark: Geisskopf, Snowpark Geissleinpark Bischofsmais

Het skigebied Geißkopf biedt perfecte omstandigheden voor elke ambitieuze wintersporter en trekt zowel ervaren als onervaren skiërs en snowboarders naar de berg. Voor precies diegenen die ook van risico houden en zich graag van bovenaf van de sneeuw willen genieten, zijn er twee verschillende funparks beschikbaar. Voor de allerkleinsten is er een 2 ha groot gebied in het "Geissleinpark", waar ook de kleintjes echte profs worden, die via transportbanden en kinderstoeltjesliften van a naar b worden gebracht.

Als je al wat meer ervaren bent of zelfs al een pro bent met freestylen, dan mag je het "Geisskopf Snowpark" niet missen. In samenwerking met de twee plaatselijke skischolen "EPOXY" en "Snowbay" heeft een grote verscheidenheid aan hindernissen zoals kickers, rails, boxen en wall rides hier hun plaats gevonden en garanderen iedere adrenalinejunk een bijzondere kick. Twee shapers in het park zorgen bovendien voor de beste omstandigheden en een bijzonder avontuur op grote hoogte.

Het skigebied Geißkopf is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Duitsland

Beoordelingsrapport van experts Geißkopf

Het testrapport Geißkopf is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(2,9 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Bischofsmais

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Bischofsmais

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs