Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Friedrichroda

16 Aantal beoordelingen:

81 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 6,7
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Inselsberg
Het hoogste punt: 900 m
Het laagste punt: 720 m
Hoogte skioord: 430 m
Liften in totaal: 1
Sleepliften: 1
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 2,2 km
Pistes:
1,1 km
Pistes:
0,9 km
Pistes:
0,2 km

Wintersportvakantie Friedrichroda - ontspannen in het Thüringer Woud!

Friedrichroda

In het noordwesten van het Thüringer Woud ligt het luchtkuuroord Friedrichroda, ingebed tussen berghellingen, uitgestrekte loof- en naaldbossen. Als onderdeel van het natuurpark "Thüringer Woud" is de plaats een ideale bestemming, niet alleen voor de gezondheidsbewuste reizigers, maar ook voor natuurliefhebbers en sporters - in de zomer als in de winter. Bijzonder leuk - voor wandelaars als voor langlaufers - is dat Friedrichroda zo dicht bij de Rennsteig ligt. Want waar in de zomer wandelaars genieten van het uitzicht, volgen in de winter recreatieve skiërs de 170 km lange route - deze kan worden gebruikt tussen Ascherbrück en Brennersgrün.

Ook het mooie gedeelte Finsterbergen is perfect voor elke wintersporter. Friedrichroda is ook bekend als de plaats, waar de enige bobsleebaan van natuurijs in Duitsland te vinden is. De baan wordt nog steeds gebruikt voor wedstrijden. De plaats is nationaal trainingskamp.

Thüringer Woud

In het hart van Duitsland, ligt het Thüringer Woud, een beboste bergketen in de gelijknamige provincie. De regio rond de Rennsteig is 150 km lang en 35 km breed en is perfect voor een skitripje. Ongerepte natuur, schone lucht en een prachtig winterlandschap wachten hier op u. U zult betoverd worden door kastelen en kunt de voetsporen van bekende dichters als Goethe en Schiller volgen, die hier ook al hun vakantie doorbrachten. Besneeuwde bomen en de vulkanische rotsen in het gebied hebben hun eigen charme en zullen u zeker betoveren.

Vervoer Friedrichroda

  • Trein: Friedrichroda (in de plaats), Reinhardsbrunn (in de plaats)
  • Vliegtuig: Erfurt Weimar (ca. 50 km), Leipzig (ca. 180 km), Nürnberg (ca. 205 km)

Accommodaties in Friedrichroda

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Friedrichroda

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs