Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Garmisch-Partenkirchen

419 Aantal beoordelingen:

88 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 8,2

Skiregio Tiroler Zugspitz Arena & Garmisch

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.720 m Pistes in totaal: 213 km
Het laagste punt: 732 m
Pistes:
102 km
Liften in totaal: 87
Pistes:
78 km
Sleepliften: 52
Pistes:
33 km
Stoeltjesliften: 21 Skiroutes: 7 km
Gondelbaan: 14
Met de "Top Snow Card" staat in totaal 213 km piste en 87 liften tot uw beschikking (740 tot 2.720 m hoogte) in Garmisch-Partenkirchen en in Mittenwald alsmede aan de Oostenrijkse zijde in Lermoos en Berwang. De keuze is gigantisch, zodat iedereen hier gegarandeerd aan zijn trekken komt!

Sinds december 2017 is de nieuwe, zeer moderne Seilbahn Zugspitze naar de hoogste top van Duitsland in gebruik genomen. Twee grotendeels glazen grote cabines brengen maximaal 580 personen per uur zonder wachttijden naar de top. Op de passagiers staat een uniek panorama op de pittoreske Eibsee, de Waxensteine en de Alpspitze te wachten.

Families en beginners weten door het grote aantal gemakkelijke en middelmatig zware pistes de Tiroolse Zugspitzarena te waarderen. Ook gevorderden vinden hier hun plezier: de legendarische afdaling “Grubigstein” of de diepsneeuwafdaling Steilhang Marienberg zorgen voor pure adrenaline. In Garmisch-Partenkirchen vinden ski- en snowboardfans van elk niveau afwisselende afdalingen.

Het daarentegen eerder rustige Mittenwald geldt als het Mekka voor diepsneeuwfans. In Dammkar overwinnen freeriders een hoogteverschil van meer dan 1.300 m op de niet geprepareerde, maar veilige helling.

De regio staat ook bekend om zijn evenementen, zoals de FIS Wereldcup, het jaarlijkse Nieuwjaarsspringen van het vierschansentoernooi en het organiseren van het ski-WK!
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Garmisch-Partenkirchen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Garmisch-Partenkirchen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs