Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Lenggries

35 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,1
Pistekaart
Brauneck-Wegscheid
Informatie over het skigebied
Brauneck-Wegscheid
Het hoogste punt: 1.712 m
Het laagste punt: 700 m
Hoogte skioord: 680 m
Liften in totaal: 15
Sleepliften: 10
Stoeltjesliften: 4
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 32 km
Pistes:
3,5 km
Pistes:
21 km
Pistes:
7,5 km

Wintersportvakantie Lenggries - hier trainen de profs!

Lenggries

Lenggries, gelegen in de Duitse deelstaat Beieren ligt in het dal van de Isar en is een luchtkuuroord. Vanuit Lenggries zijn München, andere gezellige stadjes en het Karwendelgebergte bijzonder goed te bereiken, net als het zeer geliefde skigebied! Het skigebied Brauneck is hét skigebied van de inwoners van München. Beroemde skiërs als Florian Eckert, Martina en Andreas Ertl, Michaela, Hilda en Annemarie Gerg hebben hier de eerste meters op de latten gemaakt! Ook vandaag de dag is het skigebied een oefenterrein voor vele professionals. De vrijetijdsbestedingen beperken zich echter niet tot de skigebied Brauneck. Ook buiten de piste zul je je niet vervelen! Of je nu op zoek bent naar ontspanning of naar actie - aan jou de keuze!

Opper-Beieren

Het is een van Duitslands geliefdste vakantieregio's - en dat is niet voor niets het geval. Opper-Beieren is het land van prachtige kastelen, de met sneeuw bedekte bergtoppen en de levendige steden. De wereldwijd bekendste bezienswaardigheden zijn niet op een hand te tellen: van de sprookjeskastelen van Koning Lodewijk II van Beieren, tot aan de attracties van de deelstaathoofdstad München en de talrijke natuurwonderen.

Opper-Beieren is dankzij de ligging aan de grens met Oostenrijk vooral ook een droombestemming voor de actieve vakantieganger. In het Tölzer Land kunt u in de voetsporen van beroemde skiërs als Hilde Gerg en Martina Ertl treden, die hier in deze omgeving hun eerste meters op de latten hebben gemaakt. Ook het vooralpenlandschap van de Alpen rondom de Chiemsee biedt de beste wintersportvereisten in de buurt van het op drie na grootste binnenmeer van Duitsland.

Vervoer Lenggries

  • Trein: Lenggries (in de plaats), Bad Tölz (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 90 km), München (ca. 100 km), Salzburg (ca. 130 km)

Accommodaties in Lenggries

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Lenggries

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs