Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Oberaudorf

14 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,7
Pistekaart
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Pistekaart SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Informatie over het skigebied
SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
Het hoogste punt: 1.957 m
Het laagste punt: 620 m
Hoogte skioord: 480 m
Liften in totaal: 90
Sleepliften: 39
Stoeltjesliften: 35
Gondelbaan: 16
Pistes in totaal: 284 km
Pistes:
122 km
Pistes:
129 km
Pistes:
33 km

Wintersport Oberaudorf – het "keizerrijk" van Opper-Beieren!

Oberaudorf

In het zuidoosten van Duitsland, in het Beierse vooralpenland ligt het kleine Oderaudorf naast de grens van Oostenrijk en het Keizergebergte. Daarom word het gebied ook "keizerregio" genoemd. Met de gebergtes Zahmer Kaiser en Wilder Kaiser kunt u hier van een uitstekend panorama genieten. Zoals typisch voor een Beiers dorpje zijn er enkele kerken, een leuk centrum en mooie natuur. Er valt in de omgeving ook veel te bezichtigen: de ruïne van de Auerburg uit de 12e eeuw, het kasteel Urfahrn en het klooster Reisach op 543 m hoogte.

Om te skiën kunt u direct in Oberaudorf op de huisberg Hocheck terecht of in het nabije skigebied Zahmer Kaiser. Maar enkele kilometers ten westen van Oberaudorf ligt bovendien de instap tot het Sudelfeld. De nog grotere SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is tevens niet ver en goed bereikbaar via Kufstein.

Opper-Beieren

Het is een van Duitslands geliefdste vakantieregio's - en dat is niet voor niets het geval. Opper-Beieren is het land van prachtige kastelen, de met sneeuw bedekte bergtoppen en de levendige steden. De wereldwijd bekendste bezienswaardigheden zijn niet op een hand te tellen: van de sprookjeskastelen van Koning Lodewijk II van Beieren, tot aan de attracties van de deelstaathoofdstad München en de talrijke natuurwonderen.

Opper-Beieren is dankzij de ligging aan de grens met Oostenrijk vooral ook een droombestemming voor de actieve vakantieganger. In het Tölzer Land kunt u in de voetsporen van beroemde skiërs als Hilde Gerg en Martina Ertl treden, die hier in deze omgeving hun eerste meters op de latten hebben gemaakt. Ook het vooralpenlandschap van de Alpen rondom de Chiemsee biedt de beste wintersportvereisten in de buurt van het op drie na grootste binnenmeer van Duitsland.

Vervoer Oberaudorf

  • Trein: Oberaudorf (in het dorp), Kufstein (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 90 km), Salzburg (ca. 100 km), München (ca. 125 km)

Accommodaties in Oberaudorf

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Oberaudorf

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs