Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Waldmünchen

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Skilift Althütte/Skilift Unterhütte
Het hoogste punt: 809 m
Het laagste punt: 660 m
Hoogte skioord: 514 m
Liften in totaal: 3
Sleepliften: 3
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 0,9 km
Pistes:
0,9 km
Pistes:
0 km
Pistes:
0 km

Wintersport Waldmünchen - Skivakantie in een idyllisch luchtkuuroord!

Waldmünchen

Vakantie tussen bergen, bossen en meren - het luchtkuuroord Waldmünchen biedt een gevarieerd aanbod voor het hele gezin. Het idyllische Waldmünchen ligt direct aan de grens met Tsjechië en kijkt terug op een eeuwenoude traditie. De sporen van het verleden worden weerspiegeld in de middeleeuwse bouwwerken, kerken, kapellen en oude ambachten. In het jaarlijkse openluchtfestival "Trenck der Pandur" kan de spectaculaire geschiedenis van Waldmünchen van dichtbij worden beleefd.

Gelegen in het midden van het natuurpark Opper-Beierse Woud, zorgt de gezonde lucht voor ontspanning en recreatie. Maar niet alleen dat - Waldmünchen is ook een populaire wintersportplaats. Vooral langlaufers genieten van de gevarieerde langlaufloipes, waarvan sommige zelfs nationale grenzen overschrijden. Skiën, sneeuwschoenwandelen, curling of ontspannen winterwandelingen - wat de vakantiegangers ook kiezen, het besneeuwde Waldmünchen zal iedereen betoveren.

Beierse Woud

Het Beierse Woud is met 6.000 km² het grootste boomlandschap van Midden-Europa. In 1970 werd hier het nationaal park Beierse Woud opgericht, dat samen met het Böhmerwald tot de grootste twee samenhangende milieuvriendelijke gebieden van Midden-Europa, op een oppervlakte van 900 km² vormt. Naast de Alpen staat ook een deel van Duitsland als wintersportgebied bekend. Vooral families zullen in deze omgeving het juiste aanbod vinden. Wie het mooie sneeuwlandschap van het Beierse Woud niet op ski's wil verkennen, kan dit ook doen met een romantische paardenkoetstocht. Ook loont het zich om de vele beroemde kastelen, burchten en kloosters van het Beierse Woud te bezoeken. Talrijke restaurants en oude hutten, die zowel regionale als ook internationale gerechten serveren, zijn ook een goede aanbeveling.

Vervoer Waldmünchen

  • Trein: Cham Oberpfalz (ca. 30 km), Regensburg (ca. 80 km)
  • Vliegtuig: Nürnberg (ca. 139 km), Praag (ca. 165 km), München (ca. 170 km)

Accommodaties in Waldmünchen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Waldmünchen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs