Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Brides les Bains

14 Aantal beoordelingen:

92 % Aanbeveling:

Plaats 7,7
Skigebied 9,9

Skiregio Les 3 Vallées

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 3.230 m Pistes in totaal: 600 km
Het laagste punt: 1.100 m
Pistes:
312 km
Liften in totaal: 156
Pistes:
216 km
Sleepliften: 59
Pistes:
72 km
Stoeltjesliften: 58 Skiroutes: 50 km
Gondelbaan: 39
Les 3 Vallées staat voor uniek alpineskiën – de drie valleien vormen een van de grootste skigebieden ter wereld! 156 skiliften, 600 km geprepareerde pisten en eindeloze diepsneeuwmogelijkheden – met de skipas “Les 3 Vallées” worden skidromen werkelijkheid! Op de hellingen van de drie schilderachtige dalen die van het vergletsjerde Vanoise-massief met de Grande Casse (3.852 m) als hoogste top naar Moûtiers gaan, strekt zich in een fantastisch berglandschap van de Savoyse Alpen met uitzicht op de Mont Blanc een poedersneeuwparadijs van in totaal 250 km² uit.

Val Thorens biedt als hoogste skistation van Europa op 2.300 m hoogte van eind november tot begin mei een sneeuwgarantie. Bovendien ligt er ook de langste piste van de regio met een lengte van 12 km en een hoogteverschil van 1.300 m.

Het dal rond de plaats Courchevel behoort vandaag de dag tot de best uitgeruste skistations ter wereld. De sterke kabelbaan brengt je naar de top La Saulire (2.738 m). Hier vindt de alpineskiër de langste piste "Les Creux" evenals de donkerzwarte extreme piste vanaf de top naar Courchevel.

Méribel, gelegen in het hart van de skiregio, is de ideale plaats voor skiërs die het hele skigebied van Les 3 Vallées willen verkennen. Aan beide zijden van het dal bevinden zich talrijke pistekilometers. En het beste aan 3 Vallées is: alle dalen zijn door skiliften met elkaar verbonden, zodat u de ski’s niet hoeft af te doen. Goddelijk skiplezier!
Pisteplan Les 3 Vallées
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Brides les Bains

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Brides les Bains

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs