Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

La Joue du Loup

1.314 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 8,6

Skigebied SuperDévoluy & La Joue du Loup

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.450 m Gondelbaan: 1
Het laagste punt: 1.450 m Pistes in totaal: 100 km
Hoogte skioord: 1.470 m
Pistes:
60 km
Liften in totaal: 24
Pistes:
30 km
Sleepliften: 18
Pistes:
10 km
Stoeltjesliften: 5

Skigebied SuperDévoluy & La Joue du Loup

Met de skipas "Loup & SuperDévoluy" kunt u in het skigebied SuperDévoluy & La Joue du Loup van 100 km aan pistes skiën. Het skigebied SuperDévoluy, waar voor ieder wat wils is, is een van de grootste skigebieden van de Zee-Alpen en verbindt de dorpen SuperDévoluy en La Joue du Loup met elkaar. Op de omvangrijke skischakel vindt u 24 liften die een hoogteverschil van 1.000 m overbruggen. Kinderen en beginners kunnen in de buurt van het dalstation op de vlakke hellingen van de skischool oefenen.

Met de telemixlift, een lift met stoeltjes en gondels, kunt u naar de zonnige helling met brede blauwe pistes op de almen van Le-Pierra (2.500 m). Boven de boomgrens, in de schaduw, liggen voornamelijk rode pistes voor de gevorderde wintersporters. Direct onder de top van de berg bevinden zich de steile zwarte pistes. Met de snelle 6-persoonsstoeltjeslift "Le Sommarel" kunt u gemakkelijk naar de hoogste pistes van het skigebied. Hoe hoger bij de bergtoppen u komt, des te uitdagender worden de pistes, zoals "Le Mur" (de muur). Freestylers zullen vooral op de Combe Ratin of de Tête de la Cluse hun hartje ophalen.

Interessant weetje voor de ouders: omdat het skigebied zo geschikt is voor gezinnen, werd het skigebied beloond met het label "Familie Plus Montagne". Voor baby's en peuters vanaf 15 maanden is er een kinderopvang ter plaatse of in de skispeeltuin. Het is ook mogelijk om ter plaatse een kinderbedje of een kinderwagen te lenen. Voor plezier naast de piste is er nog een rodelpiste en een speeltuin.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski La Joue du Loup

In La Joue du Loup zijn er vele mogelijkheden om de skidag gezellig dan wel sportief af te sluiten. Geniet bijvoorbeeld van een leuke bioscoopavond in “La Tanière” met knapperige popcorn en een verfrissende cola, smul in de verschillende restaurants met Franse lekkernijen of geniet van een rustige avond tijdens een wandeling door de krakende sneeuw.

Als u van wildere dingen houdt, kunt u bijvoorbeeld per sneeuwscooter via diverse routes met verschillende moeilijkheidsgraden het prachtige landschap ontdekken. Ook partyliefhebbers komen hier aan hun trekken: in de gezellige pubs en de discotheek kunt u de avond al feestend afsluiten. Voor nog meer afwisseling is een uitstap naar het naburige SuperDévoluy aan te raden.

Snowpark: Snowpark Mushroom's Park La Joue du Loup

Met uw skipas hebt u tevens toegang tot het op 2.000 m gelegen "Mushroom's Park" in de skigebieden van La Joue du Loup en SuperDévoluy. Freestylers kunnen zich hier op 2 ha prima uitleven en de verschillende lines van het park verkennen. Achteraf nodigt de "Chill Zone" met muziek uit om hier lekker te ontspannen. Naast rails en kickers, beschikt het park ook over een big airbag en een boardercross parcours. Het park wordt trouwens iedere dag geshaped en gecontroleerd, zodat u hier altijd van ideale omstandigheden kunt genieten.

Is het skigebied SuperDévoluy & La Joue du Loup niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Frankrijk

Beoordelingsrapport van experts SuperDévoluy & La Joue du Loup

Het testrapport SuperDévoluy & La Joue du Loup is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,4 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in La Joue du Loup

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied La Joue du Loup

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs