Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Notre Dame de Bellecombe

12 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 9,2
Informatie over het skigebied
Espace Diamant
Het hoogste punt: 2.069 m
Het laagste punt: 1.000 m
Hoogte skioord: 1.150 m
Liften in totaal: 82
Sleepliften: 52
Stoeltjesliften: 30
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 192 km
Pistes:
132 km
Pistes:
49 km
Pistes:
11 km

Skigebied Espace Diamant

Skigebied Espace Diamant

Met de skipas Espace Diamant hebt u toegang tot 192 pistekilometer en 158 gevarieerde afdalingen alsook 82 bergliften. Het skigebied zet zich samen uit de aaneengesloten gebieden van Les Saisies, Crest-Voland/Cohennoz, Notre Dame de Bellecombe, Flumet en Praz sur Arly.

De regio biedt ideale voorwaarden voor skiërs, snowboarders en langlaufers en is zowel geschikt voor beginners als profs. De afdalingen leiden langs bossen en oude chaletjes. Hier kun je op de piste van het prachtige uitzicht op de Mont Blanc genieten.

Voor kinderen en beginners zijn er aan de voet van de pistes vlakke hellingen, waar men lekker kan oefenen. Maar Espace Diamant beschikt ook over veeleisende, uitdagende pistes, die meestal op grote hoogte liggen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Notre Dame de Bellecombe

In het skigebied Espace Diamant is er naast de gebruikelijke openingstijden nog de mogelijkheid tot nachtskiën. Voor het populaire nachtelijke skiën kun je terecht in het "Domaine des Saisies", waar zich een klein nachtskigebied bevindt. Hier wordt boven het skistation Les Saisies (1.650 m) een ongeveer 1 km lange nachtskipiste verlicht. Er zijn geen vaste tijden voor het nachtskiën. Het is de moeite waard zich te informeren, want de licht glooiende piste met de sleeplift Les Périots is geschikt voor groot en klein en biedt welkom skiplezier in de avonduren. De afdaling is niet alleen bedoeld voor het nachtskiën, maar ook als gastlocatie voor verschillende evenementen. De nachtskipiste is vanuit de skidorpen Paz-sur-Arly en Notre Dame de Bellecombe met de skibus bereikbaar.

Après-ski Notre Dame de Bellecombe

In Notre Dame de Bellecombe is het `s avonds rustig. Maar de bezoekers krijgen de gelegenheid, om hun dag op een geslaagde manier te laten eindigen. Meer dan een tiental restaurants nodigen je uit om te genieten van de traditionele sfeer en Savooise specialiteiten.

Daarnaast worden er ter plaatse ook verschillende activiteiten aangeboden. Van nachtskiën op muziek tot sneeuwschoenwandelingen en sneeuwscootertochten of een gezellige filmavond in de gemeentehal: voor iedereen is er iets bij!

Snowpark: Snowparks Notre Dame de Bellecombe

Het skigebied "Espace Diamant" is een echte aanrader voor alle die ook eens ver van de gewone pistes willen skiën. Op de 5 boardercross trajecten van het gebied kun je je prima uitleven, verder zijn er 5 slalom afdalingen.

Bovendien vind je in de regio 3 verschillende snowparken: in Notre Dame de Bellecombe, in Les Saisies en in Crest-Voland Cohennoz. Hier hebben freestylers de keuze uit diverse kickers, rails en boxes.

Het skigebied Espace Diamant is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Frankrijk

Beoordelingsrapport van experts Espace Diamant

Het testrapport Espace Diamant is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,1 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Notre Dame de Bellecombe

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Notre Dame de Bellecombe

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs