Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Puy Saint Vincent

20 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 7,4
Skigebied 8,2

Skigebied Puy St. Vincent

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.700 m Gondelbaan: 0
Het laagste punt: 1.400 m Pistes in totaal: 75 km
Hoogte skioord: 1.400 m
Pistes:
28 km
Liften in totaal: 12
Pistes:
34 km
Sleepliften: 4
Pistes:
13 km
Stoeltjesliften: 8

Skigebied Puy St. Vincent

Met de skipas "Puy Saint Vincent" kunt u van 12 moderne skiliften gebruikmaken. U vindt in het skigebied in totaal 75 km piste. Het skigebied van Puy Saint Vincent bevindt zich tussen een hoogte van 1.400 m tot 2.700 m en is daardoor uiterst sneeuwzeker. In het zonovergoten dal van Vallouise kunt u direct vanaf de huisdeur de piste op skiën.

Het skigebied onderscheidt zich door de vele keuzemogelijkheden. Het maakt niet uit of u een beginner of een professional bent, in Puy Saint Vincent vindt iedere wintersporter haar lievelingspiste. De langste afdaling is 7,5 km en overbrugt een hoogteverschil van 1.400 m.

Voor skiërs en snowboarders is het tussen de piste Rhodos en Combe gelegen snowpark. Dit snowpark biedt u naast een boardercross en een halfpipe ook verschillende slides en jumps. Naast al deze mogelijkheden kunt u ook genieten van diepsneeuw afdalingen of langlaufloipes die het aanbod helemaal compleet maken.

U kunt tevens de "Galaxie" skipas bijboeken. Hiermee kunt u een dag in de skigebieden van Serre Chevalier Vallée, Montgenèvre, Sestrières, Les 2 Alpes, L'Alpe d'Huez, La Grave en Pelvoux skiën.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Nachtskiën Puy Saint Vincent

In het Franse Puy-Saint-Vincent kunnen gasten ook na sluiting van de liften de pistes nog onveilig maken. De stoeltjeslift Près in Puy-Saint-Vincent 1400 opent namelijk twee keer per week zijn deuren voor het nachtskiën. Elke dinsdag en zaterdag hebben nachtbrakers hier tussen 17:00 en 19:30 de gelegenheid de ongeveer 2,7 km lange piste in het donker te gebruiken. Veel verlichting is natuurlijk vanzelfsprekend. Voor gasten die over een 6-daagse skipas beschikken, is dit plezier bovendien gratis. Nachtskiën wordt steeds populairder en in Puy-Saint-Vincent mag je dit gewoonweg niet missen.

Après-ski Puy Saint Vincent

In Puy Saint Vincent kunt u na een mooie dag op de piste de avond gezellig afsluiten bij een van de après-ski-hotspots. Het skidorp biedt u verschillende bars en restaurants aan het dalstation op 1.400 en 1.600 m, hier kunt u genieten van de Franse keuken met gerechten uit de regio. Bijvoorbeeld een fondue of raclette. Wat hierbij opvalt is het relatief gunstige prijsniveau.

In de nachtclub Tamara treffen wintersporters die na een dag op de piste nog energie over hebben, om tot diep in de nacht te feesten. In Puy Saint Vincent vindt u bovendien vele vrijetijdsmogelijkheden. Naast sneeuwschoen wandelen kunt u hier paragliden of een bezoekje brengen aan het zwembad. Een groot plezier voor de hele familie is bijvoorbeeld een avond schaatsen of een rit met de husky's.

Snowpark: Snowpark Puy Saint Vincent

Snowboarders en skiërs kunnen zich heerlijk uitrazen in het snowpark in Secteur 2000. Dit snowpark bevindt zich tussen de piste Rhodos en Combe en biedt u naast een boardercross en een halfpipe ook slides en jumps. Een goed alternatief voor iedereen die nieuwe sprongen wil leren of technieken wil verbeteren.

Is het skigebied Puy St. Vincent niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Frankrijk

Beoordelingsrapport van experts Puy St. Vincent

Het testrapport Puy St. Vincent is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(3,9 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski

Accommodaties in Puy Saint Vincent

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Puy Saint Vincent

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs