Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Martin

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Skigebied Les Menuires - St. Martin

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.850 m Gondelbaan: 7
Het laagste punt: 1.450 m Pistes in totaal: 160 km
Hoogte skioord: 1.450 m
Pistes:
104 km
Liften in totaal: 26
Pistes:
41 km
Sleepliften: 5
Pistes:
15 km
Stoeltjesliften: 14 Skiroutes: 12 km

Skigebied Les Menuires - St. Martin

De skipas ''Les Menuires - St. Martin'' biedt je 160 km en 33 liften rondom Saint Martin en Les Menuires. Het skigebied heeft pistes met veel afwisseling voor zowel beginners als gevorderden. Ook zijn er meerdere mogelijkheden off-piste in de poedersneeuw te skiën. Met bergtoppen rond de 3.000 m (Le Mont de la Chambre (2.850 m) of Le Roc des 3 Marches (2.704 m) heb je gegarandeerd een prachtig uitzicht tijdens het skiën.Op Point de la Masse (2.804 m) vind je een aantal uitdagende afdalingen zoals de ''Dame Blanche'', maar ook verschillende uitgestrekte pistes zoals een dalafdaling naar St. Martin. Sinds de winter van 2015/2016 is hier een blauwe piste ''La Bouquetin'' en dat maakt deze afdaling geschikt voor alle niveaus. Hier vind je ook de langste afdaling van het gebied Les 3 Vallées in Les Menuires, namelijk de 12 km lange Cime de Caron.

Ook voor snowboarders is dit gebied een echt paradijs. Tussen de plaatsjes La Croisette en Les Bruyères vind je een halfpipe, quarters en een piramide. Daarnaast vind je bij Le Becca een Boardercross-baan. Voor jonge beginners is er het kinderdorp Piou Piou van La Croissette en Les Bruyères, waar ze het skiën veilig kunnen leren.

Sinds het winterseizoen van 2018/2019 heeft er een aantal vernieuwingen in het skigebied plaatsgevonden. Op 8 december 2018 vond ''Les Menuires 24 Hours'' plaats. Tijdens dit openingsweekend konden sneeuwsportfans van alle leeftijden en niveaus maar liefst 24 uur lang aan verschillende activiteiten deelnemen. Ook werden er rondjes op een pistenbully bij maanlicht aangeboden, een fakkeloptocht voor kinderen vanaf 3 jaar en werd het sneeuwdoolhof 'l’Arène des neiges'' geopend. Het skigebied telt verschillende camera's, waarmee je je eigen tricks en afdalingen kunt laten opnemen. Deze mogelijkheid heb je bijvoorbeeld in de nieuwe Pixel Arena in het Snowpark. En wanneer je liever een selfie in de skilift wilt hebben, zijn deze bij de Saint Martin Express Chairlift te verkrijgen. Tijdens de rit naar boven wordt er gefotografeerd en je kunt hierbij zo creatief zijn als je zelf wil. Als laatste werd er veel in de liften geïnvesteerd. Met een bedrag van maar liefst 9,5 miljoen euro is de kwaliteit hiervan beduidend opgeschroefd, duren de ritjes korter én wordt er minder energie verbruikt.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski St. Martin

Cafés met een terras in de zon in het dorpscentrum, romantische avonden of Rock & Roll in de Piano Bar, live music & party events in de Brewski's Music Pub of in Salle De Fête, een sneeuwbar, Glühwein party, gezelligheid in ouderwetse, houten huisjes met aansluitend een afdaling met fakkels of een sneeuwschoenwandeltocht.

Snowpark: Pixel Area St. Martin

Ook snowboarders en avontuurlijke skiërs is er meer dan genoeg te vinden in het skigebied Saint Martin de Belleville op 2.500 m boven zeeniveau. Dit skigebied heeft o.a. een halfpipe, een geweldige boardercross-baan, een funslope en een uitdagende funpark met jumps, boxen, rails en waveraids. Deze obstakels zijn er voor alle niveaus - van beginner tot gevorderd.

En voor iedereen die nog meer adrenaline wil beleven dan alleen in de Pixel Arena is er nog veel meer te beleven in de andere snow- en funparks van de skiregio Les 3 Vallées.

Is het skigebied Les Menuires - St. Martin niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar: skigebieden Frankrijk

Beoordelingsrapport van experts Les Menuires - St. Martin

Het testrapport Les Menuires - St. Martin is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pistekaart, informatieborden & wegwijzers)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in St. Martin

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied St. Martin

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs