Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Alta Badia

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Dolomiti Superski
Het hoogste punt: 3.269 m
Het laagste punt: 860 m
Liften in totaal: 450
Sleepliften: 137
Stoeltjesliften: 222
Gondelbaan: 91
Pistes in totaal: 1.200 km
Pistes:
360 km
Pistes:
720 km
Pistes:
120 km

Wintersportvakantie Alta Badia - een bijzonder skicentrum!

In totaal 6 kleine dorpen tussen de bergketens van Sella en Fanes vormen de skiregio Alta Badia. Met 130 km aan goed geprepareerde pistes en het unieke uitzicht op de Dolomieten hoort het gebied tot de beste van Italië en is door zijn grotendeels makkelijke pistes ideaal voor families en beginners. Veel snelle pistes en enkele freeride-gebieden evenals een snowpark bieden beste voorwaarden voor elk niveau. Naast de bekende Sellaronda is het reuzenslalom-parcours Gran Risa een highlight.

U houdt van sneeuw maar bent geen fan van het alpineskiën? Geen probleem! Want rond 34 loipekilometers en enkele winter- en sneeuwschoenwandelwegen bieden een leuk alternatief. Bekend is de regio bovendien om zijn culinaire lekkernijen. Indien u van een leuke mix van pistes, horeca en luxe houdt, is een vakantie in de Alta Badia een echte aanrader.

Corvara

In het hartje van de Zuid-Tiroolse Dolomieten ligt Corvara, tussen de bergen van de Alta Badia. De ligging op een hoogte van 1.568 m zorgt voor een prachtig uitzicht op de bergen in de omgeving. In het gezellige stadje kunt u veel gastvrijheid van de 1.350 inwoners verwachten. Corvara hoort bij de eerste wintersportoorden: al in de 18e eeuw ontstond er een toeristische sector, toen mijnwerkers begeleide wandelingen aanboden. In 1938 opende de …
Details over de plaats

Plaatsen Alta Badia

Kaart vergroten

plaats Accommodaties
1