Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Dimaro

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Pistekaart
Folgarida-Marilleva
Informatie over het skigebied
Folgarida-Marilleva
Het hoogste punt: 2.180 m
Het laagste punt: 1.300 m
Hoogte skioord: 766 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 7
Pistes in totaal: 63 km
Pistes:
18 km
Pistes:
32 km
Pistes:
13 km

Wintersportvakantie Dimaro – Historisch bergdorp in de Val di Sole!

Dimaro

Dimaro maakt deel uit van de gemeente Dimaro-Folgaria en ligt op een hoogte van 766 m in het natuurpark Adamello-Brenta in de zonnige Val di Sole (Sulztal). Door het bergdorp stroomt de rivier Noce en op korte afstand liggen de uitlopers van de Brenta-Dolomieten. Idyllischer kan een vakantiedorp nauwelijks zijn. Zowel op sportief als op cultureel gebied heeft Dimaro het een en ander te bieden. In het dorp zijn opvallende historische bouwwerken te ontdekken, zoals de Lorenzo-kerk uit de 15e eeuw of de Palazzo del Dazio in het dorpscentrum. Er is een gemeentelijk theater, er zijn traditionele ambachtelijke bedrijven en het dorp kent een actief dorpsleven. Bovendien biedt het natuurpark vele bestemmingen en activiteiten voor langlaufers, winterwandelaars en sneeuwschoenwandelaars.

Boven Dimaro, in de gemeente Folgarida, ligt de toegang tot het skigebed Folgarida-Marilleva met 62 pistekilometers. Hier vindt u ook een mooi ijsstadion in de open lucht. Een bergrug verder ligt de mondaine wintersportplaats Madonna di Campiglio met het gelijknamige skigebied, dat bekend is als gastdorp van de ski-wereldbeker.

Val di Sole

In „Val di Sole“ is de naam het programma: in de geliefde vakantieregio wacht u recordaantal zonne-uren gepaard met sneeuwzekerheid tot april. Deze eigenschappen heeft het dal in Trentino te danken aan zijn schitterende ligging in het midden van de drieduizend meter hoge bergen van de Brenta-Dolomieten, de Ortler-Alpen en het Adamello-Massief. Tot Val di Sole behoren daarbij 50 schilderachtige dorpjes en gehuchten. Drie wintersportcentra bieden accommodaties, ontspanning en vooral directe toegang tot het skigebied. Hier wordt van lichte tot middelzware pisten, over freeridegebieden en snowparks, tot de legendarische wereldcup-afdalingen voor iedereen iets aangeboden. Met de skipas „Superskirama“ kunt u op veelzijdige pistes tot op 3.000 m hoogte onvergetelijk genieten!

Vervoer Dimaro

  • Trein: Malè (ca. 5,5 km), Trient (ca. 60 km)
  • Vliegtuig:Verona (ca. 153 km)

Accommodaties in Dimaro

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Dimaro

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs