Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Fai della Paganella

20 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,2
Informatie over het skigebied
Skirama Dolomiti
Het hoogste punt: 3.016 m
Het laagste punt: 800 m
Liften in totaal: 145
Sleepliften: 26
Stoeltjesliften: 95
Gondelbaan: 24
Pistes in totaal: 368 km
Pistes:
150 km
Pistes:
218 km
Pistes:
48 km

Skiregio Skirama Dolomiti

De skipas "Combi (5+1)" is 5 dagen op alle pistes in het skigebied Paganella geldig en 1 dag in een van de andere skigebieden van Skirama Dolomiti, bijvoorbeeld Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone of Folgaria.

Het skigebied rondom Madonna di Campiglio strekt zich uit tot op een hoogte van 2.550 m en omvat in totaal 50 km aan pistes, die door 19 bergbanen met elkaar verbonden zijn. De meeste liften starten direct in het centrum en de voornamelijk eenvoudig tot gemiddeld moeilijke pistes zijn vooral geschikt voor beginners en recreatieskiërs. Maar ook voor gevorderden ontbreekt er niets: de beroemde FIS-piste "3-Tre", waarop de wereldbeker in Heren-Slalom uitgereikt wordt, en de "Spinale Direttissima" aan de Monte Spinale zullen uw adrenalineniveau gegarandeerd laten stijgen!

60 km pistes telt het skigebied Folgarida-Marilleva met 26 moderne skiliften en sneeuwkanonnen tussen 1.300 en 2.180 hoogtemeters. Het gebied wordt voor een groot deel door makkelijke en gemiddeld zware afdalingen gedomineerd, maar ook op enkele zwarte pistes, zoals de 1,8 km lange "Nera Folgarida" kunt u de afdaling wagen.

In Folgaria vormen de gebieden Costa, Francolini, Fondo Piccolo, Fondo Grande, Malga Ortesino, Serrada en Fiorentini samen met Lavarone een Ski-Karussell tussen de 1.150 en 1.850 m, waar het skigebied Fiorentini op aangesloten is en u de mogelijkheid geeft van 31 liften en in totaal 102 km aan pistes te gebruiken. Het gebied telt vooral gemiddeld moeilijke pistes, maar toch zijn er voor zowel beginners als gevorderden een boel geschikte afdalingen. De Cima Sommo Alto – Costa (Emozioni) is met 2,5 km en een hoogteverschil van 400 m de langste afdaling van het skigebied en zeer geschikt voor beginners. De Fondo Grande (Martinella Nord) staat bekend als de moeilijkste afdaling en laat op 1,5 km ook de geoefende skiërs peentjes zweten.

In Pinzolo bevindt zich een klein maar fijn familieskigebied rondom de Doss del Sabion met in totaal 32 km aan pistes en 10 liften tussen 800 en 2.100 hoogtemeters. De voornamelijk eenvoudige tot gemiddeld moeilijke pistes zijn perfect, voor de eerste keer in de sneeuw. Bovendien is er een vakantieprogramma voor kinderen, zodat ook gezinnen graag naar dit overzichtelijke skigebied uitwijken.

In het mooie Monte Bondone treft u tussen 1.184 en 2.090 hoogtemeters, 20 km aan pistes aan voor een heerlijke vakantie. De pistes zijn door 6 liften goed met elkaar verbonden en er zijn zelfs sneeuwkanonnen. Beginners en gevorderden wacht hier een heleboel plezier in de sneeuw.

Het hoogste skigebied in Skirama Dolomiti zijn de 100 pistekilometers rondom Passo Tonale, die tot op meer dan 3.000 m hoogte liggen.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Fai della Paganella

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Fai della Paganella

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs