Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Folgarida

49 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 9,5

Skiregio SkiArea Campiglio Dolomiti di Brenta

Informatie over het skigebied
Het hoogste punt: 2.504 m Pistes in totaal: 150 km
Het laagste punt: 852 m
Pistes:
50 km
Liften in totaal: 73
Pistes:
67 km
Sleepliften: 23
Pistes:
33 km
Stoeltjesliften: 33
Gondelbaan: 17
Met de skipasuitbreiding "Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta" kun je in totaal 150 km piste alsmede 73 liften tot op een hoogte van 2.504 m in de skigebieden Madonna di Campiglio, Pinzolo en Folgarida - Marilleva gebruiken.

In het skigebied Madonna di Campiglio beginnen de meeste liften direct in het centrum en zijn de vooral eenvoudige tot gemiddeld moeilijke pistes geschikt voor beginners en genietende skiërs. Maar ook voor gevorderden is gezorgd met de FIS-piste "3-Tre" alsmede de "Spinale Direttissima" bij de Monte Spinale! De verlichte piste "Canalone Miramonti" zorgt voor skiplezier in de avond. Snowboarders en freeriders kunnen zich uitleven in de vele freeride-gebieden en in maar liefst twee snowparken.

In Pinzolo heb je de beschikking over een klein maar fijn familieskigebied rondom de Doss del Sabion met in totaal 32 km piste en 13 liften. De hellingen zijn vooral glooiend tot gemiddeld moeilijk en daarmee perfect geschikt voor de eerste pogingen in de sneeuw. Bovendien is er een vakantieprogramma voor kinderen, zodat ook gezinnen goed terecht kunnen in dit overzichtelijke skigebied.

Het skigebied Folgarida-Marilleva beschikt over 62 km pistes tussen 1.300 en 2.180 m. Naast de vooral eenvoudige tot gemiddeld moeilijke afdalingen bieden Folgarida en Marilleva een directe pisteverbinding naar Madonna di Campiglio. Een mooie hoogtepunt is bovendien het aanbod verlichte pistes in Folgarida, Marilleva en Pejo. Voor alle freestylers zijn er bovendien snowparken in de gebieden van Folgarida-Marilleva en bij de Passo Tonale.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Accommodaties in Folgarida

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skiregio Folgarida

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs