Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Livigno

1.820 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 9,3
Skigebied 9,2
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Livigno
Het hoogste punt: 2.798 m
Het laagste punt: 1.816 m
Hoogte skioord: 1.816 m
Liften in totaal: 31
Sleepliften: 12
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 6
Pistes in totaal: 115 km
Pistes:
30 km
Pistes:
65 km
Pistes:
20 km

Wintersportvakantie Livigno – Sneeuw- en shopparadijs!

Livigno

Aan de zonrijke kant van de Lombardische Alpen, niet ver van St. Moritz, ligt Livigno. Het populaire skioord ligt op sneeuwzekere 1.816 m hoogte en is niet alleen bekend om de diverse internationale wedstrijden die er plaatsvinden, maar staat ook tot ver over de grenzen bekend als een belastingvrij winkelparadijs. Het stadsdeel Trepalle (1.900-2.250 m) is de hoogstgelegen, permanent bewoonde vestiging van Europa.

Traditionele houten huizen vormen het stadsbeeld en dankzij haar ligging op de zuidelijke kant van de Alpen, is er veel zon. De brede pistes zijn uitstekend geprepareerd en attractieve snowparks bieden boarders alles wat hun hartje begeert. Na het skiën kunt u après-skiën in oergezellige hutten met Italiaanse flair. In de belastingvrije zone Livigno kan men niet alleen parfum, alcohol en sigaretten tegen een gunstige prijs kopen (exportbeperking), maar ook op kleding, horloges, camera’s en bij het tanken kunt u 40% of meer besparen! Ook op de pistes zijn de prijzen niet hoog. Dat betekent veel vakantie voor weinig geld!

Sondrio

De regio Sondrio bevindt zich in Lombardije en biedt een zeer gevarieerd landschap. Zo is vooral het panorama-uitzicht op de top van de Ortlergroep of de Forni-gletsjer zeer indrukwekkend. De vele wijngaarden en de heuvelachtige omgeving maken romantische wandelingen door het prachtige winterlandschap mogelijk. Diverse beschermde natuurgebieden staan garant voor een indrukwekkend natuurspektakel. Het Parco Nazinale dello Stelvio geldt als bijzonder mooi. Hier, in de schaduw van de Ortlergroep en het skigebied "Alta Valtellina" komen 3 dalen bij elkaar: Valdidentro, Valfurva en Valdisotto. Cultuur, sport of ontspanning - in Sondrio komt iedereen aan zijn trekken!

Vervoer Livigno

  • Trein: Ospizio Bernina (ca. 20 km), Tirano (ca. 50 km)
  • Vliegtuig: Bergamo (ca. 180 km), Innsbruck (ca. 185 km), Zürich (ca. 225 km)

Accommodaties in Livigno

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Livigno

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs