Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Pozza

85 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,5
Pistekaart
Val di Fassa-Carezza
Informatie over het skigebied
Val di Fassa-Carezza
Het hoogste punt: 2.625 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 1.320 m
Liften in totaal: 39
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 22
Gondelbaan: 12
Pistes in totaal: 110 km
Pistes:
35 km
Pistes:
64 km
Pistes:
11 km

Wintersportvakantie Pozza - zuidelijk flair en skiplezier!

Pozza

Pozza di Fassa (1.320 m) ligt aan de voet van Rosengarten (2.983 m) en in het centrum van Val di Fassa.Met haar typisch zuidelijke flair trekt het plaatsje vele bezoekers. Door de centrale ligging is het een ideale uitgangsbasis om het onaangeroerde landschap in de omgeving te verkennen. In het algemeen gaat het er in Pozza gezellig aan toe, waarvan in het bijzonder de gezinnen genieten. Cultuurliefhebbers vinden hier een Ladinisch evenals een historisch museum. De natuurlijke ijsschaatsbaan, met op de achtergrond het adembenemende panorama van de omliggende bergen, nodigt tot schaatsen uit. In het thermalbad "Terme Dolomia" kan men zich na een dag vol belevenissen ontspannen.

Val di Fassa

Val di Fassa bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de Dolomieten in Trentino en grenst aan Zuid-Tirol. Het idyllische dal wordt overschaduwd door enkele van de beroemdste Dolomietentoppen, zoals de Rosengarten (3.004 m), de Langkogel (3.181m), de machtige Sella-groep en de indrukwekkende Marmolada-gletsjer (3.342 m). De kleine rivier Avisio slingert zich door het drietalige dal (Duits, Italiaans, Ladinisch (Reto-Romaans)) en langs haar geliefde plaatsjes.

Met rond 114 km skipistes en 59 liftvoorzieningen is het één van de grootste skigebieden van het Dolomiti Superski-areaal. Bovendien biedt het dal aansluiting op de wereldbekende Sellaronda. Val di Fassa, waarvan de belangrijkste inkomstenbron het toerisme is, biedt zijn gasten naast een eersteklas skigebied een gevarieerd vrijetijdsaanbod met ontelbare mogelijkheden voor sport en ontspanning, traditie en cultuur, gastvrijheid en natuurlijk de kookkunst.

Vervoer Pozza

  • Trein: Bolzano (ca. 40 km), Auer (ca. 60 km), Trente (ca. 100 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 155 km), Venetië (ca. 175 km), Verona (ca. 185 km)

Accommodaties in Pozza

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Pozza

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs