Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Siusi

41 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 9,2
Pistekaart
Val Gardena/Alpe di Siusi
Pistekaart Val Gardena/Alpe di Siusi
Informatie over het skigebied
Val Gardena/Alpe di Siusi
Het hoogste punt: 2.518 m
Het laagste punt: 1.236 m
Hoogte skioord: 1.000 m
Liften in totaal: 84
Sleepliften: 29
Stoeltjesliften: 41
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 178 km
Pistes:
52 km
Pistes:
105 km
Pistes:
21 km

Wintersport Suisi - Skiën op Europa's grootste Hochalm!

Siusi

Siusi allo sciliar ligt op 1.000 m op de Hochplateau tussen Castelrotto en Fie allo Sciliar. Bijna al majestueusepieken van Allo sciliar steken van de achtergrond uit! Het traditierijke plaatsje is uitgangspunt van de nieuw gemaakte panoramabaan tot Alpe di Siusi. Door de perfecte verbinding tot het skigebied, verheugt zich het plaatsje op grote geliefdheid bij wintersporters, dus kan Siusi trots zijn vanwege talrijke gasten die haar oorspronkelijke charakter bewaren. Geprent is het idyllische bergdorp ook van de beide kerken evenals 3 oude kasteelruïnes. Sportieve alternatieven tot het skiën bieden de schaatsbaan en de talrijke winterwandelwegen in de omgeving, evenals talrijke gespoorde loipen. Bij een koetstocht, ingehult in een warme deken, kunnen zich de bezoekers van het mooie winterlandschap van Alpe di Siusi laten genieten.

Seiser Alm

In het hart van Zuid-Tirol en direct in aansluiting tot Gröden bevindt zich de uitgestrekte hoogvlakte van de Seiser Alm met haar afwisselende plaatsen. De Seiser Alm is de koningin van de Hochalmen in Europa: ze omvat 52 km², die zich van 1.060 m tot 2.245 m tussen de imposante bergtoppen van Lang- en Plattkofel, Goldknopf, Puflatsch und Schlern uitstrekken! Daarmee is de Seiser Alm het bekendste wintersport- en wandelgebied in de Alpen. Ondanks de talrijke bezoekers behouden de plaatsen nog steeds hun oorspronkelijke charme met de mooie boerenhuisjes en hoge kerktorens. Het makkelijkst is het skigebied te bereiken met de omloopbaan vanaf de dorpsrand van Siusi. Daar aangekomen, biedt zich voor de vakantiegangers een adembenemend decor. De Seiser Alm biedt 60 pistekilometers, samen met Gröden ontstaat voor de gasten een skiparadijs met 175 km piste!

Vervoer Siusi

  • Trein: Bolzano (ca. 25 km), Brixen (ca. 30 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 110 km), Verona (ca. 175 km), Bergamo (ca. 260 km), Milaan-Linate (300 km), Turijn (ca. 440 km)

Accommodaties in Siusi

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Siusi

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs