Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

St. Christina

25 Aantal beoordelingen:

88 % Aanbeveling:

Plaats 9,3
Skigebied 9,6
Pistekaart
Val Gardena/Alpe di Siusi
Informatie over het skigebied
Val Gardena/Alpe di Siusi
Het hoogste punt: 2.518 m
Het laagste punt: 1.236 m
Hoogte skioord: 1.428 m
Liften in totaal: 84
Sleepliften: 29
Stoeltjesliften: 41
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 178 km
Pistes:
52 km
Pistes:
105 km
Pistes:
21 km

Wintersportvakantie St. Christina - Vakantieplezier aan de Sella Ronda!

St. Christina

St. Christina ligt op 1.428 m hoogte en is het geografische middelpunt van Gröden. Het ligt op de zonzijde van Grödens en word gekenmerkt door de opvallende rotsen van Langkofels. Bekend is St. Christina in eerste opzicht als bestemming van de wereldbekende Saslong-Wereldcup-Afdaling. Naast zeer modern ingerichte hotels biedt de plaats haar gasten ook originele boerderijen en heeft zo haar charme bewaard. Het is vooral bij families met kinderen geliefd en biedt goede verbindingen met de afdalingen van Monte Pana, Ciampinoi, Col de Raiser en Seceda en bovendien directe toegang tot de Sella Ronda en de Gardena Ronda.

Gröden

Gröden wordt door een van de spectaculairste gebergtedecors van de Alpen overschaduwd. De Sellagroep (3.152) en de Langkofel (3.181) vormen het onvergelijkbare Dolomietenpanorama. De zonnige dalen en hellingen naast de steile rotswanden verrassen de bezoekers. Gröden behoort tot het het verbond van de “Dolomiti Superski”-skipas. Deze skipas verbindt 12 skigebieden met in totaal 1.200 pistekilometer en garandeert afwisselend skiplezier.

Een waar highlight is zonder twijfel de Sellaronda, de beroemdste skisafari van de Alpen! Gezellige plaatsjes met uitstekende keuken en een gevarieerd vrijetijdsaanbod dragen bij aan een onvergetelijke vakantie. Wie ook ’s avonds nog genoeg kracht heeft, kan zich tijdens de après-ski naar de hutten, bars en discotheken begeven en laten meeslepen op de maat van de muziek.

Vervoer St. Christina

  • Trein: Bolzano (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 120 km), Verona (ca. 190 km)

Accommodaties in St. Christina

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie St. Christina

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs