Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Marilleva 1400

89 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,5
Informatie over het skigebied
Folgarida - Marilleva
Het hoogste punt: 2.180 m
Het laagste punt: 1.300 m
Hoogte skioord: 1.400 m
Liften in totaal: 25
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 7
Pistes in totaal: 63 km
Pistes:
18 km
Pistes:
32 km
Pistes:
13 km

Skigebied Folgarida - Marilleva

Skigebied Folgarida - Marilleva

De skipas "Folgarida-Marilleva" is geldig voor 63 pistekilometers tussen 1.300 en 2.180 m. Naast de voornamelijk eenvoudig en gemiddeld moeilijke afdalingen bieden Folgarida en Marilleva een directe pisteverbinding naar het beroemde Madonna di Campiglio.

Met de skipas "SkiArea" kunnen ook de aangrenzende gebieden worden gebruikt. Hieronder vallen de skigebieden van Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva en Pejo (zie skiregio). In totaal heeft u dan de beschikking over 150 pistekilometers, zodat afwisselende dagen op de piste gegarandeerd zijn!

Een mooi hoogtepunt is bovendien het aanbod verlichte skipistes in Folgarida, Marilleva en Pejo. Voor alle freestylers zijn er bovendien snowparken in de gebieden van Folgarida-Marilleva en bij de Passo Tonale.

Gedragsregels op de piste in Italië

Om de veiligheid op de skipistes in Italië te waarborgen, zullen vanaf 2022 nieuwe veiligheidsvoorschriften geïntroduceerd worden. Om gebruik te kunnen maken van de skigebieden moet iedereen een aansprakelijkheidsverzekering hebben afgesloten die schade aan derden dekt. Deze verzekering kunnen reizigers ook ter plaatse afsluiten voor de dagen dat ze op vakantie zijn. Dronken skiën is verboden en wordt bestraft met hoge boetes. Maximaal 0,5 mg alcohol per liter bloed is toegestaan. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht voor alle minderjarigen tijdens het skiën, snowboarden of rodelen om het risico op verwondingen te beperken.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Marilleva 1400

Na het skiën kunt u gebruikmaken van een schaatsbaan, een tennishal of een ijsstadion in Folgarida en in Mezzana. Of u verkent het sneeuwwitte berglandschap met sneeuwschoenen. De moeite waard is ook een uitstapje naar de iets grotere plaats Malè (ca. 20 km verderop) en naar de wereldbekende skimetropool Madonna di Campiglio (ca. 35 km verderop). U kunt ook van de traditierijke culinaire heerlijkheden genieten in een van de talrijke restaurants.

Snowpark: Snowpark Alternative Park Marilleva 1400

In het skigebied 'Folgarida-Marilleva' liggen twee snowparken. In het gebied van Marilleva ligt het 'Alternative Snowpark', dat u direct naast de berghut 'Malba Panciana' vindt. Zoals in elk Italiaans skigebied, werd ook hier met veel liefde voor het detail een heerlijk park voor freestylers gecreëerd. Met de gondel Malga Copai-Panciana hebt u gemakkelijk toegang tot het volledig met netten afgesloten gebied.

Vooral voor gevorderden is de 300 m² grote oppervlakte met diverse obstacles een belevenis. U hebt de keuze tussen diverse boxen en rails evenals diverse kickers en een quarterpipe. Terwijl het park pas werd gebouwd, vinden hier al diverse wedstrijden en festivals plaats. Hier zult u zich beslist niet vervelen!

In het gebied van Folgarida kunnen beginners hun eerste trucjes in het snowpark 'Malghet Haut' uitproberen. Boven het dalstation van de stoeltjeslift 'Bamby' vindt u kleine boxen en rails evenals 2 kickers.

Het skigebied Folgarida - Marilleva is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Italië

Beoordelingsrapport van experts Folgarida - Marilleva

Het testrapport Folgarida - Marilleva is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,5 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Marilleva 1400

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Marilleva 1400

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs