Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Vigo di Fassa

123 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 9,2
Skigebied 9,4
Pistekaart
Val di Fassa-Carezza
Informatie over het skigebied
Val di Fassa-Carezza
Het hoogste punt: 2.625 m
Het laagste punt: 1.200 m
Hoogte skioord: 1.382 m
Liften in totaal: 39
Sleepliften: 5
Stoeltjesliften: 22
Gondelbaan: 12
Pistes in totaal: 110 km
Pistes:
35 km
Pistes:
64 km
Pistes:
11 km

Wintersportvakantie Vigo di Fassa- fantastische Dolomieten!

Vigo di Fassa

Het gezellige plaatse Vigo di Fassa (1.382 m) ligt voor de Rosengarten (2.981 m) en biedt een prachtig uitzicht. Maar niet alleen de ligging maakt dit dorp interessant, ook het gezellige centrum is een waar trekpleister. Vroeger was Vigo het religieuze centrum en hoofdzetel van het bestuur van het dal. Ondanks de zuidelijke sfeer is Vigo di Fassa minder druk dan andere oorden. Bijzonder gezinnen houden van het overzichtelijke plaatsje. Een rustige wandeling door de bossen, skiën of klimmen - in Vigo di Fassa vind je als toerist enorm leuke activiteiten.

Val di Fassa

Val di Fassa bevindt zich in het zuidwestelijke deel van de Dolomieten in Trentino en grenst aan Zuid-Tirol. Het idyllische dal wordt overschaduwd door enkele van de beroemdste Dolomietentoppen, zoals de Rosengarten (3.004 m), de Langkogel (3.181m), de machtige Sella-groep en de indrukwekkende Marmolada-gletsjer (3.342 m). De kleine rivier Avisio slingert zich door het drietalige dal (Duits, Italiaans, Ladinisch (Reto-Romaans)) en langs haar geliefde plaatsjes.

Met rond 114 km skipistes en 59 liftvoorzieningen is het één van de grootste skigebieden van het Dolomiti Superski-areaal. Bovendien biedt het dal aansluiting op de wereldbekende Sellaronda. Val di Fassa, waarvan de belangrijkste inkomstenbron het toerisme is, biedt zijn gasten naast een eersteklas skigebied een gevarieerd vrijetijdsaanbod met ontelbare mogelijkheden voor sport en ontspanning, traditie en cultuur, gastvrijheid en natuurlijk de kookkunst.

Vervoer Vigo di Fassa

  • Trein: Bolzano (ca. 40 km), Egna/Neumarkt (ca. 55 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 155 km), Venetië (ca. 175 km)

Accommodaties in Vigo di Fassa

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Vigo di Fassa

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs