Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Wolkenstein

85 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 9,6
Skigebied 9,8
Pistekaart
Val Gardena/Alpe di Siusi
Informatie over het skigebied
Val Gardena/Alpe di Siusi
Het hoogste punt: 2.518 m
Het laagste punt: 1.236 m
Hoogte skioord: 1.563 m
Liften in totaal: 84
Sleepliften: 29
Stoeltjesliften: 41
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 178 km
Pistes:
52 km
Pistes:
105 km
Pistes:
21 km

Wintersportvakantie Wolkenstein - Vakantieplezier aan de Sella-Ronda!

Wolkenstein

Wolkenstein ligt op 1.563 m hoogte, omgeven door de unieke bergcoulisse van de Dolomieten. Het zeer sportief gekenmerkte plaatsje is een van de leidende toerismeplaatsen in het Alpen gedeelte en behoort tot de geliefde skiregio Gröden. Skiërs en snowboarders kunnen zich op de naastgelegen beroemde skisafari „Sellaronda“ uitleven. De unieke ligging van Wolkenstein maakt het soms zelfs mogelijk om direct van de piste tot het hotel te skiën en de avond gezellig te laten eindigen.

Uitstekende restaurants zorgen innerlijke versterking! Wie na een dag in de bergen nog niet genoeg heeft, kan in verschillende après-ski-bars en discotheken tot laat in de nacht vieren.

Gröden

Gröden wordt door een van de spectaculairste gebergtedecors van de Alpen overschaduwd. De Sellagroep (3.152) en de Langkofel (3.181) vormen het onvergelijkbare Dolomietenpanorama. De zonnige dalen en hellingen naast de steile rotswanden verrassen de bezoekers. Gröden behoort tot het het verbond van de “Dolomiti Superski”-skipas. Deze skipas verbindt 12 skigebieden met in totaal 1.200 pistekilometer en garandeert afwisselend skiplezier.

Een waar highlight is zonder twijfel de Sellaronda, de beroemdste skisafari van de Alpen! Gezellige plaatsjes met uitstekende keuken en een gevarieerd vrijetijdsaanbod dragen bij aan een onvergetelijke vakantie. Wie ook ’s avonds nog genoeg kracht heeft, kan zich tijdens de après-ski naar de hutten, bars en discotheken begeven en laten meeslepen op de maat van de muziek.

Vervoer Wolkenstein

  • Trein: Waidbruck (ca. 20 km), Klausen (ca. 30 km), Bolzano (ca. 80 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 130 km), Verona (ca. 205 km)

Accommodaties in Wolkenstein

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Wolkenstein

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs