Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Finkenberg

505 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,3
Informatie over het skigebied
Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000
Het hoogste punt: 3.250 m
Het laagste punt: 630 m
Hoogte skioord: 840 m
Liften in totaal: 66
Sleepliften: 27
Stoeltjesliften: 23
Gondelbaan: 16
Pistes in totaal: 179 km
Pistes:
55 km
Pistes:
104 km
Pistes:
20 km
Skiroutes: 23 km
Pistekaart

Wintersportvakantie Finkenberg - Het sportieve recreatiedorp!

Finkenberg

Het hoogstgelegen dal van het Tiroler Zillertal is het Tuxertal. Het Tuxertal reikt van 630 m tot 3.250 m en is daarmee een van de sneeuwzekerste regio's van Oostenrijk. De mooie dorpjes Finkenberg, Tux en Hintertux bieden alle vakantiegangers precies wat ze verwachten van een wintersportvakantie - een in wit gehuld landschap, prachtige pistes en vele andere mogelijkheden. Finkenberg is tevens de woonplaats van vele bekende personen uit het Zillertal. Bijvoorbeeld van de Zillertaler Schürzenjäger, van Leonhard Stock (Olympiër) en van Prof. Peter Habeler.

De plaats heeft voor iedereen wat te bieden: u vindt hier rust, ontspanning maar ook beleving en avontuur. Dagelijks worden 28 km langlaufloipes en 68 km winterwandelwegen geprepareerd. Talrijke rodelbanen, schaatsbanen en après-ski mogelijkheden maken uw vakantie in deze omgeving perfect. Samen met het beroemde wintersportoord Mayrhofen vormt Finkenberg het skigebied "Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000" met 202 pistekilometers. Door de gunstige ligging ten opzichte van de gletsjer is het skigebied perfect voor een geslaagde wintersportvakantie!

Zillertal

Het Zillertal - of stiekem ook het "actiefste dal ter wereld" genoemd - ligt in het midden van Tirol en grenst in het zuiden met de Zillertaler Alpen direct aan Zuid-Tirol. De mogelijkheden in het vrijwel vlakke dal lijken oneindig! 542 pistekilometers, 180 liften en sneeuwzekerheid tot op 3.250 m hoogte – hartelijk welkom in het Zillertal! De Zillertaler Superskipass is geldig voor alle pistekilometers in het Ziller-, Gerlos- en Tuxertal en op de Wildkogel. Dankzij een gratis skibus zijn de dalen met elkaar verbonden en daardoor kunt u met volle teugen van het pisteplezier genieten.

Vervoer Finkenberg

  • Trein: Jenbach (ca. 40 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 80 km), Salzburg (ca. 170 km), München (ca. 190 km)

Accommodaties in Finkenberg

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Finkenberg

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs