Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Fügen

2.019 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,2
Informatie over het skigebied
Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
Het hoogste punt: 2.378 m
Het laagste punt: 600 m
Hoogte skioord: 545 m
Liften in totaal: 43
Sleepliften: 21
Stoeltjesliften: 13
Gondelbaan: 9
Pistes in totaal: 107 km
Pistes:
33 km
Pistes:
53 km
Pistes:
21 km
Skiroutes: 7 km
Pistekaart

Wintersportvakantie Fügen - Skiën en meer in het Zillertal!

Fügen

Fügen is het grootste en meest bekende dorp in het eerste deel van het Zillertal en kent een lange geschiedenis en een uitgesproken cultuur. Het wereldberoemde kerstlied "Stille nacht, heilige nacht" is hier ontstaan en de historische kapellen en kerken, het streekmuseum, de kaasmakerij en nog veel meer geven de plaats een veelzijdig gezicht. In de nauwe straatjes van de oude stadskern met zijn talrijke winkels, restaurants en cafés heerst in de namiddag een gezellige drukte. Met de gratis skibus bereikt u gemakkelijk de dalstations van het skigebied van Spieljoch en het Hochfügen-Hochzillertal.

Wie na de skidag nog energie heeft, kan zich direct aan de piste, bij de dalstations en ook in de plaats zelf nog flink uitleven. Romantische skihutten, toffe bars of gezellige gasthuizen, hier wordt alles aangeboden. Ook naast de pistes biedt Fügen een gevarieerd vrijetijdsaanbod, o.a. met schaatsbanen, rodelbanen, romantische koetstochten en sneeuwschoenwandelingen. Een bijzonder hoogtepunt is de Erlebnistherme Zillertal met verschillende glijbanen, kinder- of babybaden en een modern wellness- en saunagedeelte.

Zillertal

Het Zillertal - of stiekem ook het "actiefste dal ter wereld" genoemd - ligt in het midden van Tirol en grenst in het zuiden met de Zillertaler Alpen direct aan Zuid-Tirol. De mogelijkheden in het vrijwel vlakke dal lijken oneindig! 542 pistekilometers, 180 liften en sneeuwzekerheid tot op 3.250 m hoogte – hartelijk welkom in het Zillertal! De Zillertaler Superskipass is geldig voor alle pistekilometers in het Ziller-, Gerlos- en Tuxertal en op de Wildkogel. Dankzij een gratis skibus zijn de dalen met elkaar verbonden en daardoor kunt u met volle teugen van het pisteplezier genieten.

Vervoer Fügen

  • Trein: Fügen-Hart (in het dorp), Jenbach (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 55 km), Salzburg (ca. 130 km), München (ca. 165 km)

Accommodaties in Fügen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Fügen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs