Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Galtür

38 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 8,7
Skigebied 9,0
Informatie over het skigebied
Silvapark
Het hoogste punt: 2.300 m
Het laagste punt: 1.600 m
Hoogte skioord: 1.584 m
Liften in totaal: 10
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 2
Pistes in totaal: 43 km
Pistes:
6 km
Pistes:
25 km
Pistes:
12 km
Skiroutes: 6 km

Wintersportvakantie Galtür - Het pareltje van Silvretta!

Galtür

Midden in het Silvretta-gebergte ligt het luchtkuuroord Galtür op een hoogte van 1.584 m. het plaatsje is perfect voor gezinnen en is de dankzij de ligging in het Paznauntal erg rustig. De Silvrette-Hochalpenstraße die het Paznauntal in de zomer met het Montafongebergte verbindt, is in de winter gesloten. Desondanks de grootte van het sneeuwrijke plaatsje, biedt het de wintersporters alles wat hun hartje begeert. Vooral gezinnen weten Galtür te waarderen door de talrijke aanbiedingen voor kinderen, maar ook door de vele sportmogelijkheden. 's Avonds lokt de horeca in het Paznauntal voor de heerlijke regionale specialiteiten - van excentrieke alpenhutten tot het superior-hotel. Vooral voor de echte fijnproevers is de Paznauner Almkäse het proberen waard.

Paznauntal

Het Paznauntal is omringd door dichtbeboste berghellingen van de Silvretta bergketen. Het gezinsvriendelijke en sneeuwzekere skigebied Silvapark biedt skiërs, snowboarders evenals langlaufers de beste voorzieningen. De pistes en loipen van het hoogstgelegen skigebied in Paznautal zijn tot ver over de Oostenrijkse grens erg bekend. De 43 pistekilometers en 6 km skiroutes met 13 liftvoorzieningen zonder lange wachttijden zijn vooral geschikt voor families, maar ook alpineskiërs, freeriders, snowboarders en tourskiërs komen hier niets te kort.

Een van de modernste skigebieden is de Silvretta Arena met haar 239 pistekilometers. 45 liften brengen u gemakkelijk en zonder wachttijden naar de veeleisende pistes op maximaal 2.872 meter. De combinatie van een gevarieerde wintersportvakantie en een leuke après-ski maken het Paznauntal erg uniek. 's Avonds laat het vrijetijdsprogramma alle wensen in vervulling gaan.

Vervoer Galtür

  • Trein: Landeck-Zams (ca. 40 km)
  • Vliegveld: Innsbruck (ca. 110 km), München (ca. 240 km), Salzburg (290 km)

Accommodaties in Galtür

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Galtür

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs