Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Gosau

46 Aantal beoordelingen:

93 % Aanbeveling:

Plaats 8,4
Skigebied 8,6
Informatie over het skigebied
Dachstein West
Het hoogste punt: 2.100 m
Het laagste punt: 780 m
Hoogte skioord: 767 m
Liften in totaal: 44
Sleepliften: 22
Stoeltjesliften: 11
Gondelbaan: 11
Pistes in totaal: 131 km
Pistes:
44 km
Pistes:
80 km
Pistes:
7 km
Skiroutes: 44 km

Wintersportvakantie Gosau - Familievriendelijk skiplezier!

Gosau

In Opper-Oostenrijk 'Gossauer Hintertal', niet ver van Salzburg, bevindt zich het plaatsje Gosau. Zijn drie plaatsdelen Vordertal, Mittertal en Hintertal spreiden zich over 11 km in een wonderschoon hoogdal aan de voet van de Gosauerkamm. Zoals in de andere plaatsen van deze regio, kan ook in Gosau nog echte Oostenrijkse gewoonten ervaren worden. In het bijzonder families zullen het gebied rondom het skigebied van Dachstein West waarderen, want de eenvoudige tot middelzware pisten zijn niet het enige was Gosau te bieden heeft. Het recreatie-aanbod naast de besneeuwde sportwereld zorgen ervoor dat de niet-skiërs een wonderbaarlijke, onvergetelijke tijd hier hebben.

Dachstein Salzkammergut

Het Salzkammergut is een historisch gebied gelegen aan de noordelijke rand van de Alpen rond het Dachsteinmassief van Bad Ischl in het noorden tot Schmadming in het zuiden en van Abtenau in het westen tot Bad Mitterndorf in het oosten. Het hele gebied is verdeeld over meerdere deelstaten van Oostenrijk waarbij het grootste deel in Opper-Oostenrijk ligt.

Het Dachsteinmassief is rijk aan zout en daardoor sinds de 14e een belangrijke plaats. Bovendien zijn in de regio belangrijke archeologische opgravingen. De unieke natuur samen met het verleden zijn daarom in 1997 door UNESCO als werelderfgoed bekroond. De zoutmijnen en het panorama van de regio zijn populaire vakantiebestemmingen, evenals de wintersportmogelijkheden op het Dachsteinmassief.

Vervoer Gosau

  • Trein: Steeg-Gosau (ca. 15. km), Golling-Abtenau (ca. 35 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 65 km), München (ca. 235 km), Innsbruck (ca. 240 km)

Accommodaties in Gosau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Gosau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs