Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Hinterglemm

234 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,7
Skigebied 10,0
Informatie over het skigebied
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Het hoogste punt: 2.096 m
Het laagste punt: 830 m
Hoogte skioord: 1.003 m
Liften in totaal: 70
Sleepliften: 21
Stoeltjesliften: 21
Gondelbaan: 28
Pistes in totaal: 270 km
Pistes:
140 km
Pistes:
112 km
Pistes:
18 km
Pistekaart
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Wintersportvakantie Hinterglemm - Een en al wintervakantie!

Hinterglemm

De plaatsen Hinterglemm en Saalbach hebben zich samen ontwikkeld en vooral met de perfecte combinatie van sport, hutten en nachtleven naam gemaakt. Op een hoogte van ca. 1.000 m ligt de bekende plaats Hinterglemm midden in een prachtig berglandschap. Glemmtal was vroeger een arm boerendal, tegenwoordig imponeert het met levendige plaatsen en een echt wintersportparadijs. Door de tunnel die om de stad loopt is de stadskern praktisch autovrij, waardoor een gezellige slentertocht door de voetgangerszone zonder problemen mogelijk is.

Wat activiteiten betreft, ontbreekt er bijna niets! Naast gezellig winkelen in de voetgangerszone kan men hier ook rodelen, snowraften en –tubing proberen of van een romantische paardensleetocht genieten.

Saalbach-Hinterglemm

In het prachtige Salzburgerland ligt de regio Saalbach-Hinterglemm middenin het Glemmtal. Het gebied behoort nog tot de bekende Kitzbüheler Alpen en biedt veel vrijetijdsmogelijkheden. De hoogste toppen zijn de Spiegelhorn (2.044 m) en de Hochkogl (2.249 m). Hier betekent vakantie niet alleen genieten, maar ook avontuur. Over dezelfde pistes als de wereldkampioen slalommen, airs in de halfpipe springen of van prachtige diepsneeuwafdalingen genieten; in de plaats van het WK Alpineskiën van 1991 is het allemaal mogelijk. Het unieke skicircus van Saalbach-Hinterglemm omringt u helemaal! Door een tunnel die om beide stadsdelen loopt, kon een voetgangerszone worden gemaakt, waar u heerlijk kunt ontspannen. En als het eenmaal donker wordt, begint in de talrijke hutten, bars, pubs en restaurants het nachtleven.

Vervoer Hinterglemm

  • Trein: Zell am See (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 160 km), München (ca. 220 km)

Accommodaties in Hinterglemm

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Hinterglemm

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs