Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Hinterglemm

234 Aantal beoordelingen:

96 % Aanbeveling:

Plaats 9,1
Skigebied 9,3
Pistekaart
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Informatie over het skigebied
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
Het hoogste punt: 2.096 m
Het laagste punt: 830 m
Hoogte skioord: 1.003 m
Liften in totaal: 70
Sleepliften: 20
Stoeltjesliften: 21
Gondelbaan: 29
Pistes in totaal: 270 km
Pistes:
140 km
Pistes:
112 km
Pistes:
18 km

Wintersportvakantie Hinterglemm - Een en al wintervakantie!

Hinterglemm

De dorpen Hinterglemm en Saalbach zijn al lang aan elkaar gegroeid en hebben vooral naam gemaakt met de perfecte combinatie van sport, hutten en nachtleven. Op een hoogte van iets minder dan 1.000 m ligt het bekende dorpje Hinterglemm temidden van een droomachtig berglandschap. Vroeger was het Glemmtal een armoedig boerendal, maar tegenwoordig maakt het indruk met levendige dorpen en een wintersportparadijs van superlatieven. Een omleidingstunnel maakte het centrum van het dorp praktisch autovrij net op tijd voor de wereldkampioenschappen skiën in 1991. Een ontspannen wandeling door het voetgangersgebied is nu dus zonder problemen mogelijk.

Een breed scala aan activiteiten zorgt er ook voor dat er nooit een saai moment is in de gemeenschap, zelfs niet na het skiën. Naast gezellig winkelen in het dorpscentrum en rodelen op de pistes, kunnen gasten zich wagen aan snow rafting en snow tubing of genieten van een romantische rit met de paardenslee.

Saalbach-Hinterglemm

In het prachtige Salzburgerland ligt de regio Saalbach-Hinterglemm middenin het Glemmtal. Het gebied behoort nog tot de bekende Kitzbüheler Alpen en biedt veel vrijetijdsmogelijkheden. De hoogste toppen zijn de Spiegelhorn (2.044 m) en de Hochkogl (2.249 m). Hier betekent vakantie niet alleen genieten, maar ook avontuur. Over dezelfde pistes als de wereldkampioen slalommen, airs in de halfpipe springen of van prachtige diepsneeuwafdalingen genieten; in de plaats van het WK Alpineskiën van 1991 is het allemaal mogelijk. Het unieke skicircus van Saalbach-Hinterglemm omringt u helemaal! Door een tunnel die om beide stadsdelen loopt, kon een voetgangerszone worden gemaakt, waar u heerlijk kunt ontspannen. En als het eenmaal donker wordt, begint in de talrijke hutten, bars, pubs en restaurants het nachtleven.

Vervoer Hinterglemm

  • Trein: Zell am See (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 160 km), München (ca. 220 km)

Accommodaties in Hinterglemm

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Hinterglemm

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs