Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Hüttau

20 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 8,2
Skigebied 9,4
Informatie over het skigebied
Salzburger Sportwelt
Het hoogste punt: 2.188 m
Het laagste punt: 600 m
Hoogte skioord: 709 m
Liften in totaal: 90
Sleepliften: 35
Stoeltjesliften: 36
Gondelbaan: 19
Pistes in totaal: 240 km
Pistes:
102 km
Pistes:
126 km
Pistes:
12 km

Skigebied Salzburger Sportwelt

Skigebied Salzburger Sportwelt

Binnen 15 minuten bereikt u het "Ski amadé", een van Oostenrijks grootste skiregios met 760 km pistes en 260 liften. Vanuit Flachau kunt u met de lift direct de Salzburger Sportwelt bereiken.

Alleen al in de Sportwelt heeft u toegang tot 240 pistekilometers en 94 liften. De skischakels Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee en Flachau/Wagrain/St. Johann zijn top bestemmingen en bekend door events als de Alpine Ski-wereldcup in Flachau. Het "Ski amadé" verbindt de regios Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Hochkönig, Gastein en Großarl tot een mega-regio.

Daarnaast staan u in het hele skigebied, in de hutten en bij de liftstations ongeveer 400 Wi-Fi hotspots ter beschikking. Zo kunt u zonder problemen alle nieuwste foto's en de beste groeten aan uw vrienden thuis sturen.

Fans van kleinere skigebieden zijn binnen 20 minuten in het skigebied "Werfenweng". 27 km en 9 liften brengen plezier voor beginners en gevorderden. Een echte aanrader voor gevorderden is de 6 km lange panorama-afdaling, waarbij u 800 m afdaalt.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Hüttau

Talrjike natuurlijke rodelbanen, ijsstokschieten en snowtubing brengen pret na het skiën. Vanuit het centrum is de mooie omgeving op talrijke wandelwegen te verkennen.

Hüttau staat net als de hele regio sinds de 14e eeuw bekend voor zijn ertswinning. Bezoekers kunnen in een museums-mijn, de "Kupferzeche Hüttau" de toenmalige ertswinning leren kennen. In het dorp zelf vindt u overal informatie over het mijnwezen.

Snowpark: Absolut Snowpark Hüttau

De Salzburger Sportwelt bevindt zich het "Absolut Park", geschikt voor alle niveaus. In het begin staat er een 5-kickerline, direct naast het "Absolut Shuttle", een 6-persoons-shuttle dat geheel bij het park hoort. Hier vinden regelmatig contests als de "Spring Battle" of de "on mountain" snowboard competitie plaats. Naast de kickerline is er een railline met kinked rail, rainbow rail, boxes, downrails en een double kinked rail. Last but not least is er een easy jibpark waar creativiteit en spontaniteit gevraagd zijn.

Daarnaast zijn er ook nog een 100 m lange halfpipe met 4 m hoge wanden en een superpipe van 160 m. Ook is er een "Chill House" met videowalls, muziek en plek om te relaxen. In het huis bevindt zich bovendien nog een mini skate ramp en een boulderrots.

Sinds 2007 hebben Burton en het Absolut Park team "The Stash" neergezet. Aangepast aan de natuur zijn de obstacles hier soms goed gecamoufleerd. De leuke en makkelijke obstacles kunnen op verschillende manieren worden geskied. Voor kleine freestylers is er de "Lil Stash".
Klik de snowparkkaart aan om deze te vergroten.

Het skigebied Salzburger Sportwelt is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Salzburger Sportwelt

Het testrapport Salzburger Sportwelt is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,5 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Hüttau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Hüttau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs