Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Itter

852 Aantal beoordelingen:

93 % Aanbeveling:

Plaats 8,1
Skigebied 9,1
Informatie over langlaufen
Itter

10 km km loipe:

Langlauf Itter

Rondom de Wilde Kaiser lopen ca. 65 km aan uitstekend gespoorde loipes, die dankzij de afwisselende routes voor iedereen geschikt zijn. Het sterk vertakte net, dat bekroond is met het keurmerk voor loipes, leidt door zonovergoten dalen en biedt aansluiting aan de loipes bij St. Johann en Kitzbühel.

Itter zelf beschikt over 10 km loipes. Direct in de plaats heeft u aansluiting aan de geliefde loipe op het zonneplateau met een lengte van bijna 10 km en met een geringe tot gemiddelde moeilijkheidsgraad.

In de buurplaats Hopfgarten zijn nog 19 km aan loipes te vinden, die tevens zeer geschikt voor beginners zijn. Ook aan te raden is de 2,8 km lange hoogteloipe bij Hochbrixen, die u met een imposant panorama-uitzicht beloond.

In het nabijgelegen Westendorf bevindt zich bovendien de Aunerloipe, met 10 km een van de langste loipes van de regio. Een andere hoogtepunt is de verlichte langlaufloipe bij de Driving Range Arena. Enthousiaste langlaufers kunnen hier in de winter dagelijks tot 21:30 uur hun rondes maken. In Wörgl kan de 1,5 km lange verlichte loipe zelfs tot 22 uur worden gebruikt. Ook in het nabijgelegen plaatsen Ellmau en Going kunt u dankzij de vele verschillende loipes de prachtige omgeving via verschillende wegen verkennen.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Itter

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Itter

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs