Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Krimml

121 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 8,6
Skigebied 9,4
Informatie over het skigebied
Zillertal Arena
Het hoogste punt: 2.500 m
Het laagste punt: 580 m
Hoogte skioord: 1.076 m
Liften in totaal: 52
Sleepliften: 18
Stoeltjesliften: 20
Gondelbaan: 14
Pistes in totaal: 147 km
Pistes:
49 km
Pistes:
87 km
Pistes:
11 km
Skiroutes: 3 km

Skigebied Zillertal Arena

Skigebied Zillertal Arena

Met de "Zillertaler Superskipass" heeft u de keuze uit 542 pistekilometers in Hochfügen, aan de Spieljoch, in Hochzillertal, in de Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml en Gerlosstein) aan de Penken, de Ahron, de Horberg en in de ski- en gletsjerwereld Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogel, Hintertuxer Gletscher) alsmede in de Wildkogel-Arena bij Bramberg. De skigebieden zijn dankzij een gratis pendelbus heel goed met elkaar verbonden (zie skiregio).

Krimml behoort tot de "Zillertal Arena" en biedt 147 km aan pistes en 52 liften tot op 2.500 m hoogte. Vanuit de plaats bereikt u snel de kleine pistes bij de Gerlosplatte evenals de zonnige hellingen bij de Königsleitenspitze. De Zillertal Arena biedt gevarieerde afdalingen voor iedereen! De met 9,7 km langste dalafdaling gaat van Stoanmandl over Ebenfeld tot aan het dalstation Isskogl. Experts kunnen zich op de zwarte afdaling "Nr. 6" in het Krummbachtal uitleven, terwijl diepsneeuw- en freeride-fans vele gebieden in de buurt van Gerlos kunnen verkennen.

Freestylers worden gelukkig in het Hot Zone Snowpark in Gerlos. Bovendien zijn de diepsneeuwvlaktes van de sportbaan Kapauns, de Wilden Krimml en bij Kreuzjoch op maat gemaakt voor boarders. Kinderpistes en kinderskischolen met speciaal kinderprogramma hebben spannend amusement voor de kleintjes.

Nu brengt naast de Isskogelbahn ook de nieuwe Dorfbahn u vanuit Gerlos naar het hart van de Zillertalarena. De voor het seizoen 2016/17 nieuw gebouwde 10-persoonsgondelbaan beschikt over een geweldig dalstation met sportwinkel, skiverhuur en skidepot evenals 200 parkeerplaatsen.

Als hoogtepunt in het Zillertal raden wij u een uitstapje naar de Hintertuxer Gletsjer aan, die door haar grote en veeleisende pistes tot de beste gletsjers van de Alpen behoort.
Klik op het pisteoverzicht om het te vergroten.

Après-ski Krimml

Het Zillertal is zeer bekend als après-ski oord in Oostenrijk en Krimml is daarop geen uitzondering. Hutten, bars en restaurants nodigen uit tot feesten en genieten. In de 'Castello Schirmbar' of in de 'Schönmoosalm' kunt u zich heerlijk ontspannen met een drankje en in de 'Krimmler Postalm' heerst een vrolijke stemming. Wie liever nog meer feesten wil, kan in 'Krimmer Kuhstall' tekeer gaan!

Een uitstapje naar de bevroren Krimmler watervallen, een begeleide fakkelwandeling of misschien wel een paardekoetstocht door het sneeuw bedekte winterlandschap laat het hart van de romanticus sneller kloppen. Zowel voor recreatie als voor feesten, de mogelijkheden hier zijn eindeloos!

Snowpark: Hotzone Snowpark Krimml

In de Zillertal Arena vinden freestylers veel mogelijkheden om zich creatief uit te leven. Het "Hotzone Snowpark" in Gerlos ligt op een hoogte van 2050 meter en strekt zich uit over een oppervlakte van 30.000 m² tussen Vorkogellift en Ebenfeld Express.

Hier vindt men het ideale aanbod voor beginner en pro. Beginners kunnen hun nieuw verworven kennis en vaardigheden op de beginner-line met een makkelijk en compact set-up verder uitbouwen. De pro/medium combo-line, gelegen in het midden van het park, vormt met zijn obstacles steeds opnieuw een mooie uitdaging voor gevorderden en pro's. Op de kicker-line die met twee kleinere jumps begint kan men volledig van airtime genieten en zich prima uitleven. Pauzeren en kijken naar de anderen kan in de Chill Arena onder het genot van lekkere muziek.

Voor kinderen is vooral het funpark in Hochkrimml geschikt, dat met eerder kleine kickers goede voorwaarden voor beginners schept, die hun skills willen verbeteren.

Wie op zoek is naar extra fun is in de Zillertal Arena op de juiste plek. Afgezien van het "Hotzone Snowpark" is er bovendien het "Action Park Kreuzwiese" in Zell, dat bijzondere hoogtepunten biedt.Hier komen funsport liefhebbers bij snakerun, bagjump, "BMW xDrive Cup SkiMovie" parcours en "BMW xDrive Speed ​​Check" parcours volledig aan hun trekken! Ook de halfpipe bij de Fußalm in Gerlos belooft veel fun & action.
Klik de snowparkkaart aan om deze te vergroten.

Het skigebied Zillertal Arena is niet het passende voor u? Kijkt u eens naar: skigebieden Oostenrijk

Beoordelingsrapport van experts Zillertal Arena

Het testrapport Zillertal Arena is samengesteld uit de categorieën top-beoordelingscriteria, beoordelingscriteria voor bijzondere belangen en andere beoordelingscriteria, die het resultaat met de desbetreffende wegingsfactor beïnvloeden.

Totaalcijfer in de beoordeling

(4,6 van 5 sterren)

Top-beoordelingscriteria
Deze beoordeling wordt dubbel berekend in het resultaat.

Liften & banen
Sneeuwzekerheid

Beoordelingscriteria voor bijzondere belangen

Families & kinderen
Beginners
Gevorderden & freeriders
Snowparks
Langlaufen & loipes

Verdere beoordelingscriteria

Après-ski
Oriëntatie (pisteplan, uithangborden & bewegwijzering)
Restaurants, bars & horeca
Aankomst & parkeermogelijkheden

Accommodaties in Krimml

Kaart vergroten

Zoeken…

: Skigebied Krimml

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs