Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Landeck

63 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,1
Skigebied 8,2
Informatie over het skigebied
Venet
Het hoogste punt: 2.212 m
Het laagste punt: 780 m
Hoogte skioord: 817 m
Liften in totaal: 7
Sleepliften: 3
Stoeltjesliften: 3
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 22 km
Pistes:
6 km
Pistes:
15 km
Pistes:
1 km
Skiroutes: 2 km

Wintersportvakantie Landeck - Ontspanning op de ski's voor de hele familie!

Landeck

Op een hoogte van 817 m ligt Landeck in het midden van de vakantieregio TirolWest. Het plaatsje is omgeven van idyllische dorpjes, schilderachtige burchten en kastelen en een fantastisch Venet massief! Het kenmerk van de stad waaraan het zijn naam te danken heeft, “Schloss Landeck”, is op rotsen boven de plaats gebouwd en waakt ook nu nog vanuit de hoogte over de stad. Vanaf de Krahberg op 2.212 m hoogte kan men genieten van een onvergetelijk panorama, waarop ook de Zugspitze te zien is. Wintersporters kunnen zich tegoed doen aan het skigebied Venet en vanwege de overzichtelijkheid is het skigebied ook zeer geschikt voor families. Landeck is een aantrekkelijke vakantiebestemming vanwege de levendige stad met zijn winkel- en belevenismogelijkheden.

Region Landeck

TirolWest in het Tiroler Oberland is een aantrekkelijke vakantieregio voor het gehele jaar: een landschap uit een fotoboek en moderne vrijetijdsactiviteiten, ideaal voor een familievakantie. De kleine maar zeer geschikte skiregio Venet biedt de wintersportfans afwisselende pistekilometers rond de Krahberg (2.225 m). Daarbij zorgen ca. 22 km hoogteloipen, talrijke winterwandelwegen en een groot aanbod aan activiteiten. ’s Avonds nodigen diverse restaurants en bars, soms in authentieke sfeer, u uit voor een geweldige après-ski.

Vervoer Landeck

  • Trein: Landeck (in de plaats)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 75 km), Friedrichshafen (ca. 150 km), Zürich (ca. 220 km), München (ca. 220 km), Salzburg (ca. 250 km)

Accommodaties in Landeck

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Landeck

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs