Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Längenfeld

72 Aantal beoordelingen:

98 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 9,3
Informatie over het skigebied
Sölden
Het hoogste punt: 3.340 m
Het laagste punt: 1.350 m
Hoogte skioord: 1.180 m
Liften in totaal: 34
Sleepliften: 11
Stoeltjesliften: 14
Gondelbaan: 9
Pistes in totaal: 144 km
Pistes:
70 km
Pistes:
47 km
Pistes:
27 km

Wintersportvakantie Längenfeld - Gezelligheid in het Ötztal!

Längenfeld

Längenfeld, met de delen Gries en Huben, bevindt zich op 1.180 m hoogte centraal in het Ötztal aan de monding van de Fischbach. Door de bijzonder ligging, omgeven door een steil oplopend berglandschap, is Längenfeld gemaakt voor elk soort wintersport. Vooral voor langlaufers is de buurt rondom Längenfeld uitstekend geschikt, hier bevinden zich in totaal 50 loipekilometers. Wie zich liever op de skipistes begeeft, kan het skigebied Sölden, een van de bekendste skicentra van Europa op slechts ca. 13 km afstand, aangeraden worden.

Wie tijdens de wintervakantie niet alleen naar actie op de pistes zoekt, is in Längenfeld op de juiste plek. Want vooral bekend is Längenfeld vanwege de therme "Aqua Dome" met haar omvangrijke indoor- en outdooraanbod. Ondanks de voor toeristen aantrekkelijke ligging in de buurt van de World Cup-plaats Sölden, is Längenfeld nog zeer oorspronkelijk en kenmerken talrijke lokale bedrijven en boerderijen het landschapsbeeld.

Ötztal

Bijna geen enkel dal in de Alpen biedt de gasten zoveel keuze als het Ötztal in Tirol! Veel pistekilometers van alle niveaus, de modernste liften, afwisselende loipekilometers en ongeveer 250 bergen van 3.000 m hoogte in de gehele Ötztaler Alpen - hier slaan skiharten sneller! Daarbij komen talrijke voorbereide winterwandelpaden, gezellige hutten en ’s avonds – naar wens - feesten in de diverse bars en discotheken, een leuke sleepartij of nachtskiën. Rustige winterdorpjes, grote wintersportoorden en niet te vergeten: het Aqua Dome in Längenfeld, dat ontspanning en wellness biedt – hier is voor elk wat wils!

Vervoer Längenfeld

  • Trein: Ötztal (ca. 25 km), Innsbruck (ca. 70 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 70 km), Friedrichshafen (ca. 200 km), Salzburg (ca. 250 km), München (ca, 220 km)

Accommodaties in Längenfeld

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Längenfeld

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs