Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Mieming

93 Aantal beoordelingen:

91 % Aanbeveling:

Plaats 8,4
Skigebied 8,6
Pistekaart
Informatie over het skigebied
Skiregio Kühtai - Hochoetz
Het hoogste punt: 2.520 m
Het laagste punt: 1.410 m
Hoogte skioord: 864 m
Liften in totaal: 28
Sleepliften: 13
Stoeltjesliften: 12
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 84 km
Pistes:
21 km
Pistes:
48 km
Pistes:
15 km
Skiroutes: 3 km

Wintersportvakantie Mieming – zonnig plateau in hartje Tirol!

Mieming

Midden in Tirol is het dorp Mieming op een zonnig plateau (864 m) gelegen. Daaronder ligt het Oberinntal. Erboven zijn de bergen van het Mieminger gebergte. Dank de zonnige ligging is het klimaat mild maar fris, en daardoor perfect voor wintersporters. De regio heeft niet voor niets de bijnaam "zonneplateau" gekregen. In het dorp staan oude boerderijen en kerken, en ook de rond 3.500 inwoners zijn vrij traditioneel.

Lopend, op schaatsen of ski's, je zult genieten van de mooie natuur. Skiën op brede pistes, wandelen op het Mieminger plateau, koetstochten door het dal of gewoon genieten van de rust - dat is Mieming.

Gebied Imst

De provincie Imst ligt in het bondsland Tirol. Het Oberinntal, Ötztal en Gurgltal zijn een van de meest geliefde vakantieregio's in het gedeelte Imst. Imst is opgedeeld in 24 gemeentes. Zowel in de zomer alsook in de winter biedt Imst een heleboel outdoor-activiteiten voor alle leeftijden. Met de skipas "Hoch-Imst" kunt u 9 pistekilometers verkennen. Wie toch wat meer skiplezier wil hebben, kan makkelijk snel in de aangrenzende gebieden komen bijv. Ötztal, Pitztaler Gletscher en Zams. Er zijn ook diverse andere activiteiten in Imst. Klimfans komen zelfs in de winter op diverse plaatsen aan hun trekken. Talrijke wandelwegen bieden indrukwekkende uitzichten op de Tiroolse Alpen. Romantische wandelingen, sleeritten of gaan schaatsen zorgen voor het echte vakantiegevoel.

Vervoer Mieming

  • Trein: Telfs-Pfaffenhofen (ca. 15 km), Innsbruck (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 35 km), München (ca. 180 km)

Accommodaties in Mieming

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Mieming

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs