Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Millstatt

5 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,6
Skigebied 8,4
Informatie over het skigebied
Goldeck Sportberg
Het hoogste punt: 2.142 m
Het laagste punt: 547 m
Hoogte skioord: 611 m
Liften in totaal: 7
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 25 km
Pistes:
8 km
Pistes:
8,5 km
Pistes:
8,5 km

Wintersportvakantie Millstatt – Cultureel centrum bij het Millstätter meer!

Millstatt

In Karinthië wordt het Millstätter meer en de gemeente Millstatt ook wel "juweel van Karinthië" genoemd. De rond 1.000 jaar oude stad heeft een bijzondere charme door zijn fraaie architectuur. Een cultureel highlight is de kerk met zijn 2 torentjes, gelegen naast een middeleeuwse klooster.

Naast het culturele is er ook een groot aanbod voor sportieve tijdsbesteding. In totaal 4 schaatsbanen staan u gratis ter beschikking. Ook zijn er winterwandelingen mogelijk. Vanuit het stadsdeel Kleindombra bereikt u een beleveniswandelweg voor het hele gezin. Op 3,7 km vindt u hier talrijke fitness- een natuurbelevenisstations. De wandelweg begint met een makkelijk gedeelte dat zelfs met een kinderwagen begaanbaar is. Wie niet alleen door de bergen wil wandelen kan contact opnemen met de profs: de plaatselijke Alpenvereniging biedt begeleide sneeuwschoenwandelingen en wandelingen in de regio aan.

Millstätter See

De Millstätter See ligt op een hoogte van 558 m ten noorden van het Spittal in Karinthië. Met zijn 12 km lengte en 1,5 km breedte is het naast de Wörthersee het grootste meer van Oostenrijk. In de verschillende plaatsen rond het meer kunt u overnachten in vakantiehuizen, chalets, hotels of appartementen. De Millstätter See ligt middenin de bergen van het natuurpark Nockberge. Het gebied is een paradijs om te skiën, wandelen en bergbeklimmen. U zult tijdens het skiën van onvergetelijke uitzichten kunnen genieten!

Vervoer Millstatt

  • Trein: Spittal/Millstätter See (ca. 10 km), Villach (ca. 50 km)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 85 km), Salzburg (ca. 150 km)

Accommodaties in Millstatt

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Millstatt

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs