Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Murau

8 Aantal beoordelingen:

87 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 9,0
Informatie over het skigebied
Lachtal und Kreischberg
Het hoogste punt: 2.222 m
Het laagste punt: 868 m
Hoogte skioord: 829 m
Liften in totaal: 24
Sleepliften: 15
Stoeltjesliften: 6
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 68 km
Pistes:
24 km
Pistes:
32 km
Pistes:
12 km
Skiroutes: 10 km

Wintersportvakantie Murau - Snow up your life!

Murau

Het historische stadje Murau is omgeven van de Niedere Tauern en de Nockbergen op rond 829 m hoogte. Veel middeleeuwse gebouwen zoals het kasteel Murau, de beroemde brouwerij en talrijke houten gebouwen laten het verleden aan het leven. Tijdens een wandeling of bezoek in een museum kunt u meer leren over de geschiedenis. Tegenwoordig is Murau het centrum van de skiregio Murtal en biedt wintersport en pret naast de piste. Verschillende bars en cafés geven het stadje veel charme. Bovendien is er een groot aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden, zoals een klimhal, een groot zwembad, paragliding, een rodelbaan met verlichting en meer.

Murau-Kreischberg

De regio Murau-Kreischberg is een deel van het Murtal en ligt in Stiermarken dichtbij de grens van Karinthië. Het dal is omringt door de bergen van het natuurgebied Niedere Tauern en de Nockbergen. U vindt hier romantische steden en dorpjes in het dal en veel wintersportmogelijkheden op de bergen op rond 42 pistekilometers op een hoogte van tot 2.118 m. Middeleeuwse huizen en het kasteel van Murau geven de regio zijn bijzondere charme. Voornamelijk gezinnen met kinderen voelen zich thuis op de makkelijke tot gemiddeld moeilijke pistes.

De Kreischberg staat bekend omdat er in 2003 het snowboard WK plaatsvond evenals het FIS Freestyle Ski & Snowboard WK 2015. Door het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsmogelijkheden zult u zich niet vervelen! In de avond staan u verschillende bars, cafés en discotheken ter beschikking.

Vervoer Murau

  • Trein: Murau (in de plaats)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 85 km), Graz (ca. 140 km), Salzburg (ca. 155 km)

Accommodaties in Murau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Murau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs