Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Obertauern

42 Aantal beoordelingen:

90 % Aanbeveling:

Plaats 8,9
Skigebied 9,0
Informatie over het skigebied
Obertauern
Het hoogste punt: 2.313 m
Het laagste punt: 1.630 m
Hoogte skioord: 1.664 m
Liften in totaal: 26
Sleepliften: 6
Stoeltjesliften: 17
Gondelbaan: 3
Pistes in totaal: 100 km
Pistes:
61 km
Pistes:
35 km
Pistes:
4 km

Wintersportvakantie Obertauern – enkele stappen verwijderd van het pure skiplezier!

Obertauern

Het charmante plaatsje Obertauern ligt in de Rastädter Tauern in het zuidoosten van de provincie Salzburg op een hoogte van 1.664 m. Obertauern bestaat uit de twee regio's Pongau en Lungau. De gemeentegrens loop midden op de pashoogte en daardoor door de plaats van de geliefde wintersportoord. Al in 1967 werden hier pistes gebouwd en in 1985 werd de eerste besneeuwingsapparatuur gebruikt. Obertauern is een modern hoteldorp met veel Oostenrijkse gezelligheid en met de mogelijkheid zijn auto te laten staan, want de pistes liggen op loopafstand.

Het wintersportgebied met 100 km perfect geprepareerde pistes wordt afgerond door zijn veel aprés-ski mogelijkheden en een bruisend nachtleven. Comfortabele hotels en het ruime wellnessaanbod zorgen voor de nodige ontspanning.

Ook sporters zoals Franz Beckenbauer, Uwe Seeler en Erich Ribbeck houden van de kwaliteiten van het mooi skiplaatsje - de zogenaamde "sneeuwonderzoekers" komen elk jaar weer in Obertauern samen om het nieuwe wintersportseizoen te verwelkomen.

Radstädter Tauern

De Radstädter Tauern vormen het westelijke deel van de Niedere Tauern en grenzen zowel aan de Hohe Tauern alsook aan de Pongau en de Schladminger Tauern. Het prachtig besneeuwde landschap lokt in de winter talrijke vakantiegangers naar de regio, want hier wachten fantastische pistes, winterwandelingen, schaatsplaatsen, culinaire kostelijkheden en nog veel meer op u!

Vervoer Obertauern

  • Trein: Radstadt (ca. 20 km)
  • Vliegtuig: Salzburg (ca. 95 km), Klagenfurt (ca. 150 km), München (ca. 260 km)

Accommodaties in Obertauern

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Obertauern

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs