Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Obsteig

41 Aantal beoordelingen:

95 % Aanbeveling:

Plaats 8,8
Skigebied 8,1
Informatie over het skigebied
Grünberg
Het hoogste punt: 1.102 m
Het laagste punt: 1.030 m
Hoogte skioord: 991 m
Liften in totaal: 4
Sleepliften: 4
Stoeltjesliften: 0
Gondelbaan: 0
Pistes in totaal: 1,3 km
Pistes:
1 km
Pistes:
0,3 km
Pistes:
0 km
Pistekaart

Wintersportvakantie Obsteig – Skitourenparadijs bij de Grünberg!

Obsteig

Op een zonnig plateau boven het Inntal ligt Obsteig. Het idyllische Alpendorp ligt op een schilderachtige locatie ingebed in de Tiroolse bergen, omringd door beschermde natuurgebieden. Obsteig bestaat uit meerdere dorpsgedeeltes en wijken met in totaal ongeveer 1.300 inwoners.

Het dorp en de omgeving bieden u de perfecte coulisse voor een variërende familievakantie. Het kinderland aan de Grünberg en de talrijke speelmogelijkheden alsook wandelpaden door de natuurgebieden en de bij de Holzleitensattel zullen u genoeg afwisseling bieden. Een spannend uitstapje naar de middeleeuwen kunt u maken in het grote kasteel Klamm, die in de buurt van het dorpje Obsteig op een heuvel staat. Het gerestaureerde kasteel is de bekend van de serie "Der Bergdoktor", waar het kasteel de naam "Schloss Sonnenstein" draagt.

Niet alleen ouders en kinderen komen in en om Obsteig volledig aan hun trekken. Ook als u een skitour wilt maken, bent u hier aan het juiste adres. Het zonnige plateau staat bekend als het centrum voor gevarieerd wintertoerisme en biedt ideale gelegenheden voor veilige skitouren op de berg en poedersneeuwafdalingen uit uw mooiste dromen.

Gebied Imst

De provincie Imst ligt in het bondsland Tirol. Het Oberinntal, Ötztal en Gurgltal zijn een van de meest geliefde vakantieregio's in het gedeelte Imst. Imst is opgedeeld in 24 gemeentes. Zowel in de zomer alsook in de winter biedt Imst een heleboel outdoor-activiteiten voor alle leeftijden. Met de skipas "Hoch-Imst" kunt u 9 pistekilometers verkennen. Wie toch wat meer skiplezier wil hebben, kan makkelijk snel in de aangrenzende gebieden komen bijv. Ötztal, Pitztaler Gletscher en Zams. Er zijn ook diverse andere activiteiten in Imst. Klimfans komen zelfs in de winter op diverse plaatsen aan hun trekken. Talrijke wandelwegen bieden indrukwekkende uitzichten op de Tiroolse Alpen. Romantische wandelingen, sleeritten of gaan schaatsen zorgen voor het echte vakantiegevoel.

Vervoer Obsteig

  • Trein: Telfs (ca. 15 km), Innsbruck (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Innsbruck (ca. 45 km), München (ca. 185 km)

Accommodaties in Obsteig

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Obsteig

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs