Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Patergassen

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Turrarcher Höhe
Het hoogste punt: 2.205 m
Het laagste punt: 1.400 m
Hoogte skioord: 1.095 m
Liften in totaal: 18
Sleepliften: 12
Stoeltjesliften: 5
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 42,5 km
Pistes:
14 km
Pistes:
25 km
Pistes:
3,5 km
Skiroutes: 1 km

Wintersportvakantie Patergassen - Skivakantie in de ongerepte natuur

Patergassen

Het rustige dorp Patergassen ligt op ongeveer 1.095 m boven de zeespiegel aan de voet van de Turracher Höhe, midden in het UNESCO Biosfeerpark Nockberge in Karinthië. Het prachtige landschap biedt u een breed scala aan winterse activiteiten hier en in de omgeving.

Patergassen is met zijn 240 inwoners een perfect vakantieoord voor alle wintersportliefhebbers die een lange skidag in een ontspannen sfeer willen afsluiten. Het bij gezinnen geliefde skigebied Falkert ligt op slechts 10 minuten rijden. Bovendien zijn de wintersportplaatsen Turracherhöhe, St. Oswald en Bad Kleinkirchheim niet ver weg en wachten op u met hun veelzijdige programma. In Bad Kleinkirchheim zijn er ook de twee thermaalbaden Römerbad en St. Kathrein, die ook bijdragen aan de welzijnsfactor van uw vakantie.

Nockberge

Het nationale park Nockberge ligt in Karinthië, in het zuiden van Oostenrijk. Op ca. 184 km² verdeeld ligt het unieke samenspel van de oudste middelgebergte formatie van Europa, adembenemende natuur en veelzijdige dierenwereld. Tegenwoordig spelen de gewoontes in de regio nog steeds een grote rol, maar ook moderne invloeden worden graag gezien. Voor vrienden van de wintersport opent in de Nockbergen niet enkel een veelbelovende wellness- maar ook sportregio op een hoogte van 1.078 - 2.055 m! Behalve een nauw aan elkaar sluitend netwerk van liftinstallaties, loipen en pistes kunt u ook tijdens de après-ski gas geven! Ook de langlaufer kan hier goed terecht: er zijn ontelbare, wondermooie loipes, en het bergpanorama is altijd zichtbaar.

Vervoer Patergassen

  • Trein: Spittal/Millstätter See (ca. 35 km)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 50 km), Ljubljana (ca. 110 km), Salzburg (ca. 175 km)

Accommodaties in Patergassen

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Patergassen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs