Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Pertisau

27 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,4
Skigebied 6,9
Informatie over langlaufen
Pertisau

40 km km loipe:

Langlauf Pertisau

De regio Achensee beschikt over een van de grootste en meest verzorgde loipenetwerken van Oostenrijk en werd door de ADAC op het gebied van langlaufen met 4 sterren gekroond! In totaliteit staan u 200 km loipes van alle moeilijkheidsgraden ter beschikking. Alle plaatsen in de Achensee regio bieden ook voor de skatingstijl geprepareerde loipes. Beginners kunnen tevens in alle plaatsen aan lessen deelnemen.

De plaats Pertisau biedt u ca. 40 kilometer aan loipes, waarvan ongeveer 37,5 km ook al skatingloipe gebruikt kunnen worden. Een absoluut hoogtepunt voor langlauffans is de loipe van Pertisau naar het Falzthurntal, die via meer dan 14 km vlak onder de rotswanden van het Karwendel voorbij in een zonnig dal leidt.

Voor iedereen die voor de eerste keer op de smalle langlaufski's staat, is er in Pertisau een oefenloipe, op die de juiste langlaufmanier kan geoefend worden. Verder is er een hondenloipe.

Begin januari is er in de regio de Noordse Achenseelauf waarbij ambitieuze langlaufer op een 30 km lang en veeleisend traject laten zien wat ze kunnen. De kleintjes kunnen bij de mini-Achenseelauf meedoen. Eind Februari gaat het verder met de Achensee 3-dalen-lauf.

Het loipenetwerk van de regio Achensee heeft het loipekeurmerk gekregen.
Klik op de loipekaart om deze te vergroten.

Accommodaties in Pertisau

Kaart vergroten

Zoeken…

: Langlauf Pertisau

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs