Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Riezlern

29 Aantal beoordelingen:

100 % Aanbeveling:

Plaats 9,0
Skigebied 8,7
Informatie over het skigebied
Ski Oberstdorf Kleinwalsertal
Het hoogste punt: 2.224 m
Het laagste punt: 820 m
Hoogte skioord: 1.086 m
Liften in totaal: 55
Sleepliften: 29
Stoeltjesliften: 15
Gondelbaan: 11
Pistes in totaal: 118 km
Pistes:
56 km
Pistes:
50 km
Pistes:
12 km
Skiroutes: 8 km
Pistekaart

Wintersportvakantie Riezlern – vakantiebestemming aan de voet van de Fellhorn!

Riezlern

Aan het begin van het Kleinwalsertal, maar enkele kilometers achter de Duitse grens, ligt Riezlern op 1.086 m. Omringd van de toppen van de Fellhorn (2.038 m) en de Kanzelwand (2.058 m), waar ook het gelijknamige skigebied gelegen is. Riezlern is de hoofdplaats van het dal en ligt aan de rivier Breitach. Naast de idyllische omgeving en het centrum met oude kerk biedt de plaats veel vrijetijdsactiviteiten - van een rustige wandeling door het kuurpark tot een spannende avond in het casino. Natuurlijk wordt er ook veel voor wintersporters geboden. De Kanzelwandbahn start direct in Riezlern en brengt wintersporters gemakkelijk naar het skigebied. Families, actieve vakantiegangers en rustzoekenden zullen hier een geslaagde vakantie doorbrengen.

Kleinwalsertal

Aan de noordelijke rand van de Alpen in Voralberg ligt het Kleinwalsertal, ook wel kleines Walsertal genoemd. Het hooggelegen dal loopt op tot hoogtes tot 1.250 m en is omringd door de bergtoppen van de Allgäuer Alpen. De geografische ligging maakt van het dal een enclave die alleen vanuit Oberstdorf in Duitsland te bereiken is. De Walserschanze vormt een natuurlijke grens tussen Oostenrijk en Duitsland van waaruit je het mooie dorp bereikt. Richting het zuiden bevindt zich de Widderstein (2.533 m), de natuurlijke grens met het overige Voralberger land.

In het dal bevinden zich de plaatsen Riezlern, Hirschegg, Mittelberg en Baad. De idyllische dorpen zijn ideale startpunten voor uitgebreide bergsport en uitstapjes in de natuur. Wintersporters vinden in de regio een ruime keuze aan pistes op in totaal 4 skibergen, onder meer op de Hohe Ifen (2.229 m) evenals de skigebieden Fellhorn en Kanzelwand.

Vervoer Riezlern

  • Trein: Oberstdorf im Allgäu (ca. 10 km)
  • Vliegtuig: St. Gallen-Altenrhein (ca. 90 km), Innsbruck (ca. 165 km), Zürich (ca. 185 km), München (ca. 205 km)

Accommodaties in Riezlern

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Riezlern

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs