Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
  • Value is required and can't be empty
Klantbeoordeling

Schruns

NIEUW!

Nog geen beoordeling gegeven.

Informatie over het skigebied
Hochjoch
Het hoogste punt: 2.300 m
Het laagste punt: 700 m
Hoogte skioord: 700 m
Liften in totaal: 10
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 7
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 46 km
Pistes:
32 km
Pistes:
13 km
Pistes:
1 km

Wintersportvakantie Schruns - Hier beleef je de natuur!

Schruns

Het traditionele dorp Schruns (700 m) in het hart van het Montafon, direct aan de ingang van het Silbertal, ligt prachtig ingebed in het decor van de bergketens van de Verwall en Rätikon. Dit zijdal, dat gekenmerkt wordt door mijnbouw, heeft naast het zes kilometer verderop gelegen mijnmuseum in Silbertal een van de grootste openluchtpodia van Europa met een oppervlak van 20.000 m². Schruns vormt met het naburige dorpje Tschagguns een kleine stad met iets meer dan 6.000 inwoners en was door zijn ligging meer dan 100 jaar geleden een van de eerste zomerplaatsen van Vorarlberg en een van de best bezochte bestemmingen van Oostenrijk.

Gelegen in het hart van Montafon, biedt de plaats Schruns-Tschagguns vele clubs, bars en gastronomische faciliteiten en Vorarlbergs grootste pretpark, het Aktivpark Montafon met een dagelijks animatieprogramma en een schat aan sportfaciliteiten, waaronder een grote kunstijsbaan met ijshockeybaan.

Direct aan de rand van het dorp liggen twee skigebieden, waaronder de beproefde Golm bij Tschagguns en het avonturengebied Hochjoch bij Schruns met een droomland voor kinderen en een enorme verhuur van de nieuwste trendsportapparaten, zoals skifox, snowcycle of airboard.

Montafon

Het 39 km lange Alpendal Montafon in Vorarlberg onderscheidt zich vooral van andere plaatsen dankzij kleinere traditionele plaatsjes en een zeer bewuste omgang met de rijkelijk aanwezige natuurmonumenten van de indrukwekkende bergwereld. Om de natuur en de inheemse traditie te behouden werd zelfs de vereniging "bewusstmontafon" opgericht. Het logo van deze vereniging kenmerkt levensmiddelen die plaatselijk geproduceerd zijn. De rustige recreatieoorden in het onverstoorde dal bieden ideale mogelijkheden om zich terug te trekken, terzijde van de toeristische concentratiegebieden. Er zijn naast verschillende aantrekkelijke skigebieden ook veel vrijetijdsmogelijkheden zoals winter- en sneeuwschoenwandelen, langlauf, rodelen en schaatsen.

Vervoer Schruns

  • Trein: Schruns
  • Vliegtuig: Memmingen (ca. 140 km), Innsbruck (ca. 145 km), Zürich (ca. 160 km)

Accommodaties in Schruns

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Schruns

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs