Gelieve de leeftijd van het kind bij reisbegin aan te geven
Klantbeoordeling

Seeboden

39 Aantal beoordelingen:

94 % Aanbeveling:

Plaats 8,5
Skigebied 8,6
Informatie over het skigebied
Goldeck Sportberg
Het hoogste punt: 2.142 m
Het laagste punt: 547 m
Hoogte skioord: 618 m
Liften in totaal: 5
Sleepliften: 2
Stoeltjesliften: 2
Gondelbaan: 1
Pistes in totaal: 25 km
Pistes:
13,5 km
Pistes:
11,5 km
Pistes:
0 km

Wintersport Seeboden – sportief centrum bij het Millstätter meer!

Seeboden

Seeboden bij het Millstätter meer bestaat uit meerdere kleine wijken direct aan het meer, die voornamelijk door toerisme zijn ontstaan. Vakantiegangers vinden hier een groot aanbod aan accommodaties en talrijke mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten. Een rodelbaan bij de Pichlhütte is vanuit het dorp makkelijk te bereiken. Lopend bent u ongeveer een uur onderweg, maar u hebt hiervoor een 4 km lange rit tot in het dorp. Op de 3 ijsbanen kunnen gasten uitgebreid schaatsen en in het sportcentrum is het hele jaar ijsstokschieten mogelijk. Het landschap rond het meer kunt u tijdens wandelingen verkennen. Ook paardenkoetstochten of paardenritten worden aangeboden.

Een aanrader voor een grijze dag is de Drautalperle, een beleveniszwembad met een 65 m lange glijbaan, wellnessgedeelte en sauna. Tijdens een cultureel uitstapje kunt u het traditionele Opper-Karinthië verkennen. Het beleveniskasteel Porcia toont aan bezoekers de cultuur aan de hand van 20.000 objecten. Spectaculair is ook het "Kärnten Panorama", een begaanbaar model van Karinthië (maatstaf 1:10.000).

Millstätter See

De Millstätter See ligt op een hoogte van 558 m ten noorden van het Spittal in Karinthië. Met zijn 12 km lengte en 1,5 km breedte is het naast de Wörthersee het grootste meer van Oostenrijk. In de verschillende plaatsen rond het meer kunt u overnachten in vakantiehuizen, chalets, hotels of appartementen. De Millstätter See ligt middenin de bergen van het natuurpark Nockberge. Het gebied is een paradijs om te skiën, wandelen en bergbeklimmen. U zult tijdens het skiën van onvergetelijke uitzichten kunnen genieten!

Vervoer Seeboden

  • Trein: Spittal/Millstätter See (ca. 6 km), Villach (ca. 45 km)
  • Vliegtuig: Klagenfurt (ca. 85 km), Salzburg (ca. 145 km)

Accommodaties in Seeboden

Kaart vergroten

Zoeken…

: Wintersportvakantie Seeboden

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen beschikbaar.
  • Sorteren op:
  • Sterren
  • Aanbeveling
  • Prijs